Opmerkingen & Bestandsuploads

Business

Je hoeft niet langer tijd te besteden aan het zoeken naar de informatie die je nodig hebt om dingen af te krijgen. Met taak - en projectopmerkingen kun je notities toevoegen, elk bestand uploaden en zelfs details bespreken met je collega's. Alles blijft netjes georganiseerd binnen je taken en projecten zodat je direct aan het werk kunt.

Taken en projectopmerkingen zijn onderdeel van Premium voor solo-projecten, maar zijn voor Gratis accounts ook beschikbaar in gedeelde projecten.

Het uploaden van bestanden is een Premium functie. Gebruikers van de gratis versie kunnen toegang krijgen tot bestanden die zijn geüpload door collega's in gedeelde projecten, maar zijn niet in staat om hun eigen bestanden te uploaden.

Opmerkingen en bestanden aan taken toevoegen

1. Beweeg de muis over een taak en klik op de tekstballon die rechts van de taak verschijnt.comments-web-comment.jpg
  2. Typ een opmerking in het opmerkingen-veld.
  3. Als je wilt, kun je op het paperclip-icoon klikken om een bestand toe te voegen of op het microfoon-icoon om een audio-opmerking op te nemen.
  4. Als je deel uitmaakt van een gedeeld project kun je aanpassen wie je op de hoogte wilt stellen van je opmerking. comments-web-notify.jpg
  5. Zodra je klaar bent, klik je op Opmerking toevoegen.
  1. Klik op een taaknaam.
  2. In het menu dat onderaan je scherm verschijnt, tik je op het tekstballon-icoon.comments-android-comment.jpg
  3. Klik op het paperclip-icoon om een bestand te uploaden of een audio-opmerking op te nemen.
  4. Typ een opmerking in het opmerkingen-veld.
  5. Als je deel uitmaakt van een gedeeld project kun je selecteren wie je wilt notificeren over je opmerking door links op het bel-icoon te tikken.comments-android-notify2.jpg
  6. Zodra je klaar bent, klik je op het verzend-icoon.
  1. Klik op een taaknaam.
  2. In de opties die verschijnen onder het takenveld, tik je op het tekstballon-icoon.comments-ios-comment.jpg
  3. Typ een opmerking in het opmerkingen-veld.
  4. Klik op het paperclip-icoon om een bestand te uploaden of een audio-opmerking op te nemen.
  5. In een gedeeld project kun je kiezen wie je wilt notificeren over je opmerking door rechts op het bel-icoon te tikken.comments-ios-notify2.jpg
  6. Zodra je klaar bent, klik je op Versturen.
  1. Klik op een taak op de opmerkingen te bekijken.
  2. Typ een opmerking in het opmerkingenveld in het paneel aan de rechterkant.
  3. Klik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen.
  4. In een gedeeld project kun je wijzigen wie je op de hoogte wilt stellen van je opmerking. comments-windows-notify.jpg
  5. Zodra je klaar bent, klik je op Versturen.

Opmerkingen en bestanden aan projecten toevoegen

Projectopmerkingen zijn gelinkt aan het hele project in plaats van aan een enkele taak. Je kunt hier alle belangrijke projectinformatie of bestanden bewaren. Dit is vooral handig om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op blijven wijzen in gedeelde projecten.

1. Welk apparaat je ook gebruikt, het icoon voor projectopmerkingen vindt je in de rechterbovenhoek van elk projectoverzicht.
  2. Om projectopmerkingen te bekijken of bestanden toe te voegen klik je simplweg op het icoon.
  3. Klik op Opmerking toevoegen (Web, macOS of Windows) of druk op het versturen pijltje (Android or iOS) om een nieuwe opmerking op te slaan.

Koppel je Dropbox en/of Google Drive accounts om door je bestanden te zoeken en ze aan opmerkingen toe te voegen, zonder dat je Todoist hoeft te verlaten.

Meer informatie overhet delen van projecten en samenwerken in Todoist.