Todoist downloaden

Business

Houd met Todoist al je taken bij op al je toestellen, waar je ook bent. Alles blijft gesynchroniseerd en is toegankelijk via elk platform, zodat je nooit meer iets vergeet.

Op je mobiele toestel

• Taken en projecten toevoegen, voltooien en bijhouden vanaf je telefoon of tablet.
  • Ontvang herinneringen via push-notificaties voor belangrijke taken (alleen bij Pro en Business).
  • Ontvang push-notificaties over wijzigingen in gedeelde projecten.
  • Waar je maar wilt opmerkingen kunnen toevoegen of ze beantwoorden.

iOS

Android

Windows

Op je desktop

• Start Todoist direct vanaf je dock/taakbalk.
  • Krijg een duidelijk en uitgebreid overzicht van al je taken en projecten.
  • Houd de app open op je desktop zodat je gedurende de hele dag makkelijk toegang hebt tot alle informatie.

macOS

Windows

Je kan de Windows 10-app gebruiken als je computer op 64 bit Windows 10 draait.

Linux

Je kan hier meer te weten komen over hoe je Todoist op Linux installeert.

In je browser

• Taken toevoegen en beheren vanuit je browservenster.
  • Voeg websites als taken toe zodat je deze later gemakkelijk kan terugvinden.

Chrome

Edge

Firefox

Opera

Safari

In je e-mail inbox

• Taken toevoegen en beheren vanuit je e-mail inbox.
  • Vergeet nooit meer een follow-up e-mail te versturen door e-mails als taken toe te voegen.

Outlook

Gmail

Op je watch

• Taken toevoegen, voltooien en bijhouden, direct vanaf je pols.
  • Krijg in een oogopslag toegang tot al je taak- en projectnotificaties.

Apple Watch

Android Wear

Op het web

Je hebt ook altijd toegang tot Todoist op de web-app via todoist.com.