Todoist + Je E-mail

Business

Bereik Inbox Zero en behoud dit met Todoist. Verander e-mails in taken of opmerkingen met een druk op de knop en vergeet nooit om belangrijke berichten op te volgen.

Hier een aantal manieren om je e-mail georganiseerd te houden met Todoist:

Maak gebruik van onze Gmail of Outlook integraties

We hebben deze invoegtoepassingen ontwikkeld waarmee je e-mails kunt toevoegen als taken en toegang hebt tot je Todoist, rechtstreeks vanuit Gmail of Outlook.

Kom meer te weten over hoe je Todoist met Gmail kunt gebruiken en hoe je Todoist met Outlook kunt gebruiken.

Maak gebruik van een integratie van derden

Als je Gmail of Outlook niet gebruikt, zijn er verschillende e-mail apps die integraties voor Todoist hebben ontwikkeld, waarmee je e-mails toe kunt voegen als taken.

Kom meer te weten over de Airmail, Dispatch, Mailbird, Mailplane, en Spark integraties.

Stuur e-mails door naar Todoist (alleen voor Premium en Business)

Ongeacht welke e-mailclient je gebruikt, je kunt e-mails naar Todoist doorsturen als taken en opmerkingen.

Kom meer te weten over het doorsturen van e-mails naar Todoist.