Todoist + je e-mail

Business

Bereik Inbox Zero en behoud dit met Todoist. Verander e-mails in taken of opmerkingen met een druk op de knop en vergeet nooit om belangrijke berichten op te volgen.

Hier een aantal manieren om je e-mail georganiseerd te houden met Todoist:

Maak gebruik van onze integraties voor Gmail of Outlook

We hebben deze invoegtoepassingen ontwikkeld waarmee je e-mails kan toevoegen als taken en waarmee je toegang hebt tot je Todoist, rechtstreeks vanuit Gmail of Outlook.

Kom meer te weten over hoe je Todoist met Gmail kan gebruiken en hoe je Todoist met Outlook kan gebruiken.

Maak gebruik van een integratie van derden

Als je Gmail of Outlook niet gebruikt, zijn er verschillende e-mail apps die integraties voor Todoist hebben ontwikkeld, waarmee je e-mails als taken toe kan voegen.

Leer meer over de Airmail-, Mailbird-, Mailplane-, Missive-, en Spark-integraties.

E-mails doorsturen naar Todoist

Ongeacht welke e-mailclient je gebruikt, je kan e-mails als taken en opmerkingen naar Todoist doorsturen.

Kom meer te weten over het doorsturen van e-mails naar Todoist.