Bekijk voltooide taken

Business

Todoist slaat al je voltooide taken op, zodat je gemakkelijk alle dingen die je hebt bereikt kunt vinden en doorzoeken. Je kunt je voltooide taken op twee plekken vinden:

Binnen projecten

Binnen je projecten kun je alle taken bekijken die zijn voltooid in het desbetreffende project.

klik je op het drie stippen-icoon rechts bovenin en selecteer je Toon voltooide taken.

In het project overzicht, klik je op het drie stippen-icoon rechts bovenin je takenlijst en selecteer je Toon voltooide taken.

In het project overzicht, klik je op het drie stippen icoon rechts bovenin je takenlijst en selecteer je Toon voltooide taken.

In het projectoverzicht, tik op het drie stippen -icoon rechts bovenin en selecteer Voltooide taken in het menu.

Je kunt ook de taken onvoltooien in de voltooide taakweergave, zoda ze weer toegevoegd worden aan je actieve takenlijst. Meer informatie over het onvoltooien van taken.

In de activiteitenlog (alleen voor Premium en Business)

In je activiteitenlog kun je alle voltooide taken (inclusief terugkerende taken) vinden uit al je projecten.

1. Klik op het tandwiel-icoon rechtsboven en selecteer Bekijk activiteitenlog.
  2. Met het activiteitenlog open, klik op Alle acties.
  3. Selecteer vervolgens Voltooide taken.
  1. Klik op je avatar linksboven in je Todoist en selecteer Activiteit.
  2. In het activiteitenlog, klik op het filter-icoon rechstboven en selecteer Filter op activiteit.
  3. Selecteer vervolgens op Voltooide taken.
  1. Open een project, tik op het drie stippen-icoon rechstboven en selecteer Activiteitenlog.
  2. Tik op het filter-icoon rechstboven en selecteer Filter op evenement.
  3. Selecteer vervolgens op Voltooide taken.
  1. Open een project, tik op het drie stippen-icoon rechstboven en selecteer Activiteitenlog.
  2. Tik op het filter-icoon rechstboven en selecteer Filter op actie
  3. Selecteer vervolgens op Voltooide taken.
Taken die worden weergegeven in het activiteitenlog kunnen niet worden bewerkt of worden voltooid; dit kan alleen binnen projecten worden gedaan.

FAQ

V: Zullen de voltooide taken worden getoond in de originele volgorde die ze hadden in een project?

A: Nee, voltooide taken zullen worden onderaan actieve takenlijst van een sectie of hoofdtaak worden getoond.

V: Waarom zijn mijn terugkerende taken niet zichtbaar in de voltooide takenweergave in projecten?

A: Een terugkerende taak is een enkele taak met een deadline welke verplaatst, in plaats van meerdere afzonderlijke taken. Dus wanneer je een taak voltooit, wordt deze geregistreerd in het activiteitenlog, maar de taak zelf wordt niet verplaatst naar de voltooide takenlijst.