Voltooide taken bekijken

Business

Todoist slaat al je voltooide taken op, zodat je alle dingen die je hebt bereikt gemakkelijk kunt vinden en doorzoeken. Je kan je voltooide taken op drie plekken vinden:

Binnen projecten

Binnen je projecten kan je alle taken bekijken die in het desbetreffende project zijn voltooid.

1. Open het project waarvan je voltooide taken wilt zien.
  2. Klik op het drie stippen-icoon in de rechterbovenhoek van het project.
  3. Selecteer Voltooide taken weergeven.
  1. Open het project waarvan je voltooide taken wilt zien.
  2. Klik op het drie stippen-icoon in de rechterbovenhoek van het project.
  3. Selecteer Voltooide taken weergeven.
  1. Open het project waarvan je voltooide taken wilt zien.
  2. Tik op het drie stippen-icoon in de rechterbovenhoek van het project.
  3. Selecteer Voltooide taken weergeven.
  1. Open het project waarvan je voltooide taken wilt zien.
  2. Tik op het drie stippen-icoon in de rechterbovenhoek van het project.
  3. Selecteer Voltooide taken weergeven.

Je kunt ook de taken terug op onvoltooid zetten in het voltooide taakoverzicht, zodat ze weer toegevoegd worden aan je actieve takenlijst. Meer informatie over het onvoltooien van taken.

In de activiteitenlog

In je activiteitenlog kan je alle voltooide taken (inclusief terugkerende taken) uit al je projecten vinden.

1. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek in Todoist en selecteer Activiteitenlog.
  2. In de activiteitenlog, klik je op Alle acties.
  3. Selecteer vervolgens Voltooide taken.
  1. Klik op je avatar links bovenin Todoist en selecteer Activiteit.
  2. In de activiteitenlog, klik je op het filter-icoon rechts bovenin, en selecteer je Filteren op activiteit.
  3. Selecteer vervolgens Voltooide taken.
  1. Terwijl je een project bekijkt, tik je op het drie stippen-icoon rechts bovenin en selecteer je Activiteitenlog.
  2. Tik op het filter-icoon rechts bovenin en selecteer Filteren op evenement.
  3. Selecteer vervolgens Voltooide taken.
  1. Open een project, tik op het drie stippen-icoon rechts bovenin en selecteer Activiteitenlog.
  2. Tik op het filter-icoon rechts bovenin en selecteer Filteren op actie
  3. Selecteer vervolgens Voltooide taken.
Pro- en Business-gebruikers hebben toegang tot een ongelimiteerde activiteitengeschiedenis, terwijl gratis gebruikers toegang kunnen krijgen tot 7 dagen activiteitengeschiedenis.
Taken die in de activiteitenlog worden weergegeven kunnen niet worden bewerkt of terug op onvoltooid worden gezet; dit kan alleen binnen projecten worden gedaan.

In het taakoverzicht

Je kan snel een overzicht krijgen van al je voltooide subtaken door het taakoverzicht van de hoofdtaak te openen. Dit kan als volgt:

1. Beweeg met de muis over de taak. Klik op het informatie-icoon dat aan de rechterkant van de taak verschijnt.
  2. Als er voltooide subtaken bestaan zul je ze zien in de tab Subtaken.

Deze functie is nog niet beschikbaar in onze Windows 10-app. Excuses voor het ongemak.

Tik op een taak om het taakoverzicht te openen. Als er voltooide subtaken bestaan zul je ze zien in het overzicht Subtaken onderaan.

Tik op een taak om het taakoverzicht te openen. Als er voltooide subtaken bestaan zul je ze zien in het overzicht Subtaken onderaan.

Veelgestelde vragen

Zullen de voltooide taken worden getoond in de originele volgorde die ze hadden in een project?

Nee, voltooide taken zullen onderaan de actieve takenlijst van een sectie of hoofdtaak worden getoond.

Waarom zijn mijn terugkerende taken niet zichtbaar in de voltooide takenweergave in projecten?

Een terugkerende taak is één enkele taak met een deadline die verplaatst, in plaats van meerdere afzonderlijke taken. Dus, wanneer je een taak voltooit, wordt deze geregistreerd in de activiteitenlog, maar de taak zelf wordt niet naar de voltooide takenlijst verplaatst.

Kan ik een filter aanmaken waarin voltooide taken worden opgenomen?

Dit is momenteel helaas niet mogelijk. Sorry!