Prioriteiten

Business

Niet alle taken zijn hetzelfde. Maak gebruik van prioriteitsniveaus zodat de belangrijkste taken op je lijst meteen de aandacht krijgen.

Je kunt je taken één van de vier beschikbare prioriteitsniveaus geven waarvan 1 staat voor het belangrijkst (in het rood aangegeven) en 4 voor al het andere (geen kleur).

Je taken met het hoogste prioriteitsniveau zullen bovenin de dagelijkse to-do lijst verschijnen in het Vandaag en Komende 7 Dagen overzicht (taken met zowel een deadline als een tijd zullen als eerste verschijnen). Zo weet je precies met welke taken je moet beginnen. Het is ook mogelijk om alle projectlijsten te sorteren op prioriteit.

Prioriteitsniveau toevoegen of wijzigen

Wanneer je een taak toevoegt vanaf web, desktop, of mobiel, klik je op het vlag-icoon en selecteer je het gewenste prioriteitsniveau. Je kunt het prioriteitsniveau altijd wijzigen door het vlag-icoon nogmaals te selecteren tijdens het bewerken van een taak.

Snel Sneltoets Toevoegen

Om nog gemakkelijker een prioriteit toe te voegen, kun je p1, p2, of p3 in het taakveld typen. Todoist zal het juist prioriteitsniveau automatisch herkennen en deze toewijzen wanneer je de taak aanmaakt.

Projecten sorteren op prioriteitsniveau

1. Open het project dat je wilt sorteren.
  2. Klik op het wrench.png icoon rechtsboven.
  3. Selecteer Sorteren op prioriteit.

1. Open het project dat je wilt sorteren.
  2. Klik op het regendruppel-icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Sorteren op prioriteit.

Sorry, we werken momenteel nog steeds aan het toevoegen van sorteren op prioriteit voor iOS.

1. Open het project dat je wilt sorteren.
  2. Tik op het three_dots.png icoon rechtsboven.
  3. Klik op Sorteren.
  4. Klik op Op prioriteit.

Om snel te sorterenkun je ook de sneltoets pgebruiken.