Introductie tot: Karma

Business

Elke keer dat je een taak voltooit in Todoist, verdien je Karma-punten waarmee je nieuwe Karma-niveaus kan bereiken.

Je kan je huidige Karma-punten en -niveau op ieder platform bekijken door naar de tab Karma te gaan in het overzicht Productiviteit .

Je verdient Karma wanneer je:

• Taken toevoegt.
  • Je taken op tijd voltooit.
  • Je gebruik maakt van geavanceerde functies zoals labels, terugkerende deadlines en herinneringen.
  • Je zelf doelen stelt met betrekking tot het aantal taken dat je dagelijks of wekelijks wilt voltooien.
  • Je aanhoudend "streaks" behaalt door je doelen meerdere dagen/weken op een rij te bereiken.

Je verliest Karma wanneer je:

• Taken hebt die meer dan 4 dagen over tijd zijn.
Je kan de vakantiemodus aanzetten in je Karma-instellingen zodat je geen Karma-punten of streaks verliest als je vrijaf neemt.

Voor meer informatie over Karma-niveaus en met welke acties je punten verdient, klik je op Over Karma-niveaus in het overzicht Productiviteit:

Zodra je Karma Verlicht bereikt zal er een nieuw mysterieus thema in je account beschikbaar gemaakt worden.

Om te zien hoeveel Karma-punten je de afgelopen week hebt verzameld kan je kijken naar je Karma-trend.

Karma-symbool Wat het betekent
KarmaAddFill16pt_2x.png Je hebt nieuwe taken toegevoegd.
KarmaCompleteFill16pt_2x.png Je hebt taken voltooid.
KarmaAdvancedFill16pt_2x.png Je hebt geavanceerde functies gebruikt.
KarmaSignupFill16pt_2x.png Je hebt je dagelijkse en wekelijkse doelen bereikt.

Om je Karma-instellingen, dagelijkse doelen en meer aan te passen, ga je naar de Productiviteit-instellingen.

Je kan je dagelijks doel in de rechterbovenhoek van Todoist zien, en hier je voortgang opvolgen.

Daily Goal

Veelgestelde vragen

Kan ik Karma uitzetten?

Absoluut! Ga gewoon naar Instellingen op de web-, Windows- of macOS-app → Karma  en schakel het uit.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn streaks breken?

Zorg ervoor dat je de dagen selecteert waarop je niet aan je taken wil werken; je vrije dagen

karma_vacation.pngWanneer je gedurende een langere tijd afwezig bent kan je gewoon de vakantiemodusinschakelen. Op deze manier zullen je streaks en Karma intact blijven, zelfs wanneer je je dagelijks of wekelijks doel niet behaalt. Vergeet alleen niet om de vakantiemodus weer uit te schakelen wanneer je terug bent en verder wil gaan met het verdienen van Karma-punten.

Je kan beide opties vinden op de web-, Windows- of macOS-app, in Instellingen → Karma.

Is er een manier om mijn Karma te resetten zonder mijn account te verwijderen?

We hebben momenteel geen functie om je je Karma te laten resetten, maar je kan ons support team vragen om dit voor je te doen. Je Karma wordt dan gereset naar de standaardscore van 50 punten.