Karma

Business

Elke keer dat je een taak voltooit in Todoist, verdien je Karma punten waarmee je nieuwe Karma levelskunt bereiken.

Je kunt je huidige Karma punten en level op ieder platform bekijken door naar de Karma tab te gaan vanuit het Productiviteit overzicht .

Je verdient Karma wanneer je:

• Taken toevoegt.
  • Je taken op tijd voltooit.
  • Je gebruik maakt van geavanceerde functies zoals labels, terugkerende data en herinneringen.
  • Je zelf doelen stelt met betrekking tot het aantal taken dat je dagelijks of wekelijks wilt voltooien.
  • Je aanhoudend "streaks" behaald door je doelen meerdere dagen/weken op een rij te bereiken.

Je verliest Karma wanneer je:

• Taken hebt die meer dan 4 dagen over tijd zijn.
Je kunt vakantiemodus aanzetten in je Karma instellingen zodat je geen Karma punten of streaks verliest als je vrij bent.

Voor meer informatie over Karma levels en met welke acties je punten verdient klik je op Over Karma Levels in het Productiviteit overzicht:

Om te zien hoeveel Karma punten je de afgelopen hebt verzameld kun je kijken naar je Karma trend.

Om je Karma instellingen, dagelijks doel en meer aan te passen, ga je naar de Productiviteit instellingen.

FAQ

Q: Kan ik Karma uitzetten?

A: Absoluut! Ga simpelweg naar Instellingen → Karma en schakel Karma hier uit.

Q: Hoe kan ik voorkomen dat mijn streaks breken?

A: Zorg ervoor dat je de dagen selecteert waarop je niet aan je taken wilt werken; je vrije dagen

karma_vacation.pngWanneer je gedurende een langere tijd afwezig bent kun je simpelweg  vakantie modusin schakelen. Op deze manier zullen je streaks en Karma intact blijven, zelfs wanneer je je dagelijks of wekelijks doel niet behaalt. Vergeet alleen niet om vakantiemodus weer uit te schakelen wanneer je terug bent en verder wilt gaan met het verdienen van Karma punten.

Je kunt beide opties vinden in Instellingen → Karma.

V: Is er een manier om mijn Karma te resetten zonder mijn account te verwijderen?

A: We hebben momenteel geen in-app optie om je Karma te resetten, maar je kunt ons Support team vragen om dit voor je te doen. Je Karma wordt dan gereset naar de standaardscore van 50 punten.