Hoe kan ik Todoist met Apple Mail gebruiken?

Business

Als je je e-mail beheert met Apple Mail, kun je snel en gemakkelijk e-mails toevoegen als taken in Todoist.

1. Klik in Todoist op het + symbool om Snel toevoegen te openen.
  2. Open Apple Mail en selecteer de e-mail die je wilt toevoegen als taak.
  3. Sleep de Apple Mail e-mail naar het Snel toevoegen veld in Todoist.
  4. Een link naar de e-mail zal in het Snel Toevoegen taak-veld verschijnen, opgemaakt in markdown. Voeg eventueel meer informatie toe aan de taak zoals project, datum of prioriteit.
  5. Klik op Taak toevoegen om de taak op te slaan.
  6. Je kunt later op deze taak klikken om de e-mail te openen in Apple Mail (of iOS Mail op iOS).

Als alternatief kun je e-mails omzetten in taken door ze door te sturen naar Todoist. Meer te weten komen.