Experimentele functies testen

Business

Probeer je graag nieuwe functies uit? Wil je ons feedback geven en helpen om Todoist nog beter te maken? Word dan lid van onze testgemeenschap!

Je kan hierheen gaan voor een volledig overzicht van alle functies die momenteel beschikbaar zijn om te testen.

Experimentele functies kunnen minder stabiel zijn dan de functies die al officieel aan het publiek zijn gereleased. Dit betekent dat de app kan crashen of dat sommige functies mogelijk niet naar behoren functioneren.

Hoe je experimentele functies inschakelt

Experimentele functies synchroniseren automatisch op alle platforms. Dit betekent dat wanneer je experimentele functies op één toestel inschakelt, ze overal waar je Todoist gebruikt gaan opduiken.
  1. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Open de tab Geavanceerd.
  4. Scroll naar beneden en schakel experimentele functies in.
  5. Klik op Bijwerken.
  1. Swipe de onderbalk van de app naar boven om het menu te openen.
  2. Tik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek om Instellingen te openen.
  3. Selecteer Algemeen.
  4. Scroll naar beneden en vink de checkbox naast Experimentele functies aan.
  1. Tik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek.
  2. Tik op Algemeen.
  3. Scroll naar beneden en schakel Experimentele functies in.

Zodra je begint met het testen van de experimentele functies, vergeet dan niet om ons te contacteren om feedback, bugreports en suggesties te delen. We waarderen je hulp!

Hoe je experimentele functies uitschakelt

Wil je de experimentele functies voor Todoist niet langer testen? Geen probleem! Hier is hoe je experimentele functies kan uitschakelen:

1. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Open de tab Geavanceerd.
  4. Scroll naar beneden en schakel experimentele functies uit.
  5. Klik op Bijwerken.
  1. Swipe de onderbalk van de app naar boven om het menu te openen.
  2. Tik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek om Instellingen te openen.
  3. Selecteer Algemeen.
  4. Scroll naar beneden en vink de checkbox naast Experimentele functies uit.
  1. Tik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek.
  2. Tik op Algemeen.
  3. Scroll naar beneden en schakel Experimentele functies uit.

Veelgestelde vragen

Wat is er gebeurd met jullie beta-programma?

Het beta-programma werd vervangen door experimentele functies! Het werkt nog steeds op dezelfde manier, behalve dat het nu gemakkelijker en sneller is om nieuwe functies op al je toestellen te testen.

Kan ik nog steeds toegang tot experimentele functies krijgen in een browser door naar beta.todoist.com te gaan?

Nee, je zal de instructies in dit artikel moeten volgen om toegang te krijgen tot experimentele functies.