Neem deel aan het beta-testprogramma

Business

Test je graag nieuwe functies? Wil je ons feedback geven en helpen om Todoist te verbeteren? Word dan lid van onze beta-testgemeenschap!

Beta apps kunnen minder stabiel zijn dan de versies die al officieel voor het publiek zijn vrijgegeven. Dat betekent dat de app kan crashen of dat sommige functies niet naar behoren functioneren.

Zo kun je deelnemen:

Log simpelweg in via beta.todoist.com met je account details om Todoist te gebruiken en beta functies te testen.

Om deel te namen aan ons beta-testprogramma op macOS, schakel je Beta toegang in via de web app:

1. Log in ophttps://todoist.com.
  2. Rechts bovenin, klik op het tandwiel-icoon.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Klik op de Algemeen tab.
  5. Scroll naar beneden en schakelBeta toegang in.
  6. Log uit van de macOS app en log opnieuw in.

Om deel te nemen aan ons beta-programma op Windows 10, download de Todoist Preview voor de Windows 10 app hier.

Om deel te nemen aan het beta-testprogramma op Android, volg deze instructies:

1. Ga naar deze link.
  2. Tik op Become a tester.
Als je de Todoist app al geïnstalleerd hebt op je Android toestel, ontvangt je binnenkort een update voor de beta-versie. Als je de Todoist app nog niet geïnstalleerd hebt, download deze dan eerst in de Google Play Store. Je zal vervolgens een update ontvangen met de beta-versie. (Het kan een paar uur duren voordat de update beschikbaar is.)

Om deel te nemen aan het beta-testprogramma op iOS, volg deze instructies:

1. Installeer de TestFlight app op je iOS toestel.
  2. Bezoek deze link om de beta versie van Todosit in de TestFlight app te bekijken.
  3. Tik op Accept.

Zodra je begint met het gebruiken van de Todoist beta versie, vergeet dan niet contact met ons op te nemen via support@todoist.com om feedback, bug rapporten en suggesties te delen. We waarderen je hulp!

Het beta-testprogramma verlaten

Wil je stoppen met het testen van Todoist's beta-functies? Geen probleem. Je kunt het beta-testprogramma als volgt verlaten:

Log simpelweg in via todoist.com met je account details om de officieel uitgebrachte versie Todoist te gebruiken.

Om ons beta-testprogramma op macOS te verlaten, schakel je beta-toegang uit in de web app:

1. Log in ophttps://todoist.com.
  2. Rechts bovenin, klik op het tandwiel-icoon.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Klik op de Algemeen tab.
  5. Scroll naar beneden en schakel Beta toegang uit.
  6. Log uit van de macOS app en log opnieuw in.

Je kunt nu gebruik maken van de officieel uitgebrachte versie van Todoist.

Om de officieel uitgebrachte versie van Todoist te gebruiken, kun je deze hier downloaden.

Om ons beta-testprogramma op Android te verlaten, volg je deze instructies:

1. De-installeer Todoist.
  2. Installeer Todoist opnieuw via de Google Play Store.
Na het verlaten van het testprogramma kan het een paar uur duren voordat je de publieke versie van de app kunt downloaden.

Om ons beta-testprogramma op IOS te verlaten, volg je deze stappen:

1. Open de TestFlight app.
  2. Selecteer Todoist.
  3. Onderin, selecteer Stop testing.