Gebruik Slack met Todoist

Business

Slack is een cloud-gebaseerde samenwerking-tool voor teams. Het biedt chatrooms (channels) georganiseerd per onderwerp, privé-groepen en directe berichten. Alle inhoud binnen Slack is doorzoekbaar, inclusief conversaties, links, bestanden en personen.

Met deze integratie, kun je taken aanmaken, toewijzen en voltooien binnen een Slack kanaal of direct bericht.

De integratie opzetten

1. Ga naar https://todoist.com/slack/begin.
  2. Klik op de naam van je team.
  3. Klik op de Authorize button en log in op je Todoist account (indien je nog niet was ingelogd).

De integratie gebruiken

Nieuwe taken aanmaken

Typ /todoist gevolgd door de taaknaam om een nieuwe Todoist taak aan te maken vanuit Slack. Je kunt een datum en tijd, label en projectnaam toevoegen en deze zal automatisch synchroniseren met je Todoist.

Voeg Slack berichten toe als taken

Elk Slack bericht kan worden omgezet naar een Todoist taak door simpelweg te klikken (of te tikken op mobiele toestellen) op het drie stippen-icoon en Taak toevoegen te selecteren. In het pop-up venster kun je de naam van de taak wijzigen, kiezen aan welk project je het wilt toevoegen en het een prioriteit toewijzen.

Selecteer Toevoegen aan Inbox als taak om het bericht als taak aan je Todoist Inbox project toe te voegen. Deze taak zal de naam van het Slack bericht hebben maar geen prioriteit-level.

Taken voltooien

Elke taak aangemaakt met het /todoist command kan worden voltooid vanuit Slack door naar de taak in het Slack kanaal of directe bericht te gaan, vervolgens op het Meer opties drop-down te klikken en Taak voltooien te selecteren.

Taken toewijzen

Elke taak aangemaakt met het /todoist command kan worden toegewezen vanuit Slack door naar de taak in het Slack kanaal of directe bericht te gaan, vervolgens op het Meer opties drop-down te klikken en Verantwoordelijke wijzigen te selecteren. in het pop-up venster, klik op de Kies een optie drop-down, selecteer de verantwoordelijke en klik vervolgens op Wijzigen.

FAQ

Q: Hoe kan ik de integratie verwijderen?

A: Als je Slack niet langer met Todoist wilt gebruiken, kun je de integratie als volgt verwijderen:

1. Ga naar https://api.slack.com/tokens.
  2. Naast Todoist, klik op het prullenbak-icoon.
Ben je op zoek naar een kalmere, meer georganiseerde en meer productieve manier om samen te werken? Probeer dan Twist.