De kleur van een project wijzigen

Business

Fleur je Todoist op en orden je project door ze op kleur te coderen. Dit werkt als volgt:

1. Beweeg met de muis over het project dat je wilt wijzigen, en klik op het drie stippen-icoon dat rechts van de naam verschijnt.
  2. Selecteer Project bewerken van het drop-down menu.
  3. Klik op de gekleurde stip naast de projectnaam en selectter de kleur naar keuze.
  4. Klik op Opslaan.

1. Tik linksboven in Todoist op het menu-icoon.
  2. Onderaan je projectenlijst, tik op Projecten beheren.
  3. Tik op het project waarvan je de kleur wilt wijzigen.
  4. Tik op de gekleurde stip/naam en selecteer de kleur naar keuze.
  5. Tik rechtsboven op het verzend-icoon.

1. Swipe de naam van het project waarvan je de kleur wilt wijzigen van rechts naar links.
  2. Tik op het potlood-icoon.
  3. Tik op de gekleurde stip/naam en selecteer de kleur naar keuze.

1. Klik op het project waarvan je de kleur wilt wijzigen.
  2. Klik rechtsboven op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Project bewerken van het drop-down menu.
  4. Klik op het gekleurde vierkant die je wilt selecteren.
  5. Klik op Opslaan.