Een opmerking of bestand aan een project toevoegen

Business

Projectopmerkingen zijn gelinkt aan een geheel project in plaats van aan een enkele taak. Dit is de perfecte plek om relevante projectinformatie of bestanden bewaren. Projectopmerkingen zijn vooral handig in gedeelde projecten om ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn zit.

1. Open een project uit het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op het tekstballon-icoon in de rechterbovenhoek van het project.comments-web-project-comment.jpg
  3. Typ een opmerking in het opmerkingenveld.
  4. Klik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of op het microfoon-icoon om een audio-opmerking op te nemen.
  5. Als je deel uitmaakt van een gedeeld project kun je aanpassen wie je op de hoogte wilt stellen over je opmerking.comments-web-notify.jpg
  6. Klik opOpmerking toevoegen wanneer je klaar bent.
  1. Open een project uit het menu aan de linkerkant.
  2. Tik op het tekstballon-icoon in de rechterbovenhoek van het project.comments-windows-project-comment.jpg
  3. Typ een opmerking in het opmerkingenveld.
  4. Klik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen.
  5. In een gedeeld project kun je wijzigen wie je op de hoogte wilt stellen over je opmerking.comments-windows-notify.jpg
  6. Klik op het verzend-icoon wanneer je klaar bent.
  1. Klik op het menu-icoon in de linkerbovenhoek van Todoist.
  2. In het menu dat vervolgens verschijnt, klik je op het project dat je wilt openen.
  3. Tik op het tekstballon-icoon in de rechterbovenhoek van het project.comments-android-project-comment.jpg
  4. Typ een opmerking in het opmerkingenveld.
  5. Tik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of op het microfoon-icoon om een audio-opmerking op te nemen.
  6. Als je deel uitmaakt van een gedeeld project kun je selecteren wie je op de hoogte wilt stellen over je opmerking door links op het bel-icoon te tikken.comments-android-notify2.jpg
  7. Klik op het verzend-icoon wanneer je klaar bent.
  1. Klik op een projectnaam om deze te openen.
  2. Tik op het tekstballon-icoon in de rechterbovenhoek van het project.comments-ios-project-comment.jpg
  3. Typ een opmerking in het opmerkingenveld.
  4. Tik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of op het microfoon-icoon om een audio-opmerking op te nemen.
  5. In een gedeeld project kun je kiezen wie je op de hoogte wilt stellen over je opmerking door rechts op het bel-icoon te tikken.comments-ios-notify2.jpg
  6. Klik op Verzendenwanneer je klaar bent.