Todoist + Je Agenda

Business

Met Todoist-agendafeeds kun je al je ingeplande taken zien binnen je favoriete agenda app – Google Agenda, iCalendar, Outlook-agenda en alle andere agenda's waarmee je je kunt abonneren op een URL-feed.

Als je Google Agenda gebruikt, kun je ook onze Google Agenda integratie uitproberen. Met deze integratie kun je Todoist-taken en Google Agenda evenementen in twee richtingen synchroniseren in realtime. Meer te weten komen.

Taken met alleen een datum als deadline worden weergegeven als dagevenementen en taken met een tijd als deadline worden weergegeven als blokken van een uur in je agenda. (Voorlopig is het alleen mogelijk om de duur van een agenda-evenement in te stellen met de Google Agenda integratie.)

Er zijn twee manieren om je Todoist met je agenda te koppelen:

De account agenda feed synchroniseert alle taken met een deadline en/of tijd, in alle projecten. Er zal een nieuwe “Todoist” agenda aangemaakt worden in de agenda app naar keuze.

Met de project agenda feed kun je een enkel project kiezen om met je agenda te synchroniseren. Er zal een nieuwe agenda aangemaakt worden voor elk nieuw project dat je koppelt. Je kunt zelfs project agenda feeds delen met collega's, familie of vrienden.

Op dit moment worden agenda feeds maar 1 kant op gesynchronsieerd. Alle wijzigingen die je in Todoist maakt zullen in je agenda verschijnen, maar wijzigingen die je in je agendar maakt zullen niet terug gesynchroniseerd worden naar Todoist.

Hoe koppel je je agenda met Todoist

Account agenda feed

1. Klik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek van Todoist.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Ga naar de Integraties tab en klik op Apple Calendar of Outlook. Volg de instructies om je te abonneren.
  4. Om je te abonneren via Google Agenda klik je op Kopieren naar klembord naast de agenda feed-URL.
  5. Open Google Agenda.
  6. On the left, above "My Calendars", click + (Add other calendars).
  7. Selecteer Via URL en volg de instructies om de nieuwe kalender toe te voegen.
Helaas is deze functie nog niet beschikbaar op Windows 10. We hopen het in de toekomst toe te voegen.
  1. Ga naar https://todoist.com en log in op je Todoist.
  2. Tik rechtsboven op het tandwiel-icoon.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Ga naar de Integraties tab.
  5. Selecteer en kopieer de agenda feed-URL.
  6. Open de Instellingen app op je Apple toestel.
  7. Scroll naar onderen en tik op Account & Wachtwoorden > Nieuwe account > Andere > Voeg agenda-abonnement toe.
  8. Plak hier de eerder gekopieerde URL.
  9. Tik rechtsboven op Volgende.
  10. Als je wilt kun je de agenda een nieuwe naam geven. Tik vervolgens op Gereed.

Wannneer je de iOS Calendar app opent en op Agenda's tikt, zou je nu de nieuwe toegevoegde iCal feed moeten zien onder de Geabonneerd sectie.

Het is nog niet mogelijk om een agenda feed te linken aan je Android toestel. Je kunt nog steeds de instructies volgen om verbinding te leggen met een Todoist agenda vanuit de web app. Je nieuwe Todoist agenda zal ook met je mobiele agenda app synchroniseren.

Project agenda feed

1. Open het project dat je wilt bekijken in je agenda.
  2. Klik rechtsboven op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Project agenda feed.
  4. Klik op Apple Agenda of Outlook en volg de instructies om je te abonneren.
  5. Om je te abonneren via Google Agenda klik je op Kopieren naar klembord naast de agenda feed-URL.
  6. Open Google Agenda.
  7. On the left, above "My Calendars", click + (Add other calendars).
  8. Selecteer Via URL en volg de instructies om de nieuwe kalender toe te voegen.

Op dit moment kun je je zich abonneren op een project agenda feed in de web, macSO of Windows (legacy) apps. Excuses hiervoor!