Bekijk de activiteitenlog

Business

Met het activiteitenlog kun je precies zien waar jij en je medegebruikers tot nu toe aan hebben gewerkt - georganiseerd op datum en gefilterd op project, persoon of event-type. Alles bekijken:

• Toegevoegde taken
  • Bewerkte taken
  • Voltooide taken
  • Onvoltooide taken
  • Verwijderde taken

Om het activiteitenlog te bekijken:

1. Klik op het web_settings-fill.svgtandwiel-icoon rechts bovenin in Todoist.
  2. Selecteer Bekijk activiteitenlog.
  3. Om activiteit te filteren per project, persoon of event-type kun je de keuzemenu's bovenaan het activiteitenlog gebruiken.

Om de activiteit van een project te bekijken:

1. In de rechterbovenhoek van een project, klik op het  speech_bubble_web.svgspreekballon-icoon.
  2. Klik op de Activiteit tab.

Om de activiteit van een taak te bekijken:

1. Beweeg met de muis over een taak en klik op het web_task-view.svginformatie-icoon.
  2. Klik op de Activiteit tab.

Om het activiteitenlog te bekijken:

1. Klik op je naam bovenin links in Todoist.
  2. Selecteer Activiteit.
  3. Om te filteren op project kun je het pijlflask_icon.png icoon voor het drop-down menu gebruiken. Om te filteren op event gebruik je het filter filter_icon.pngicoon rechts bovenin. Als een gedeeld project is geselecteerd is het ook mogelijk op te filteren op medegebruiker.

Om de activiteit van een project te bekijken:

1. Rechts bovenin in een project, klik op het drie stippen-icoon in de rechterbovenhoek en selecteer Activiteitenlog.
  2. Om te filteren op actie of medegebruiker (in een gedeeld project, gebruik je hetfilter_icon.png filter-icoon rechts bovenin.

Om de activiteit van een taak te bekijken:

1. Klik op een taak op het taakoverzicht te openen.
  2. Klik op de Activiteit tab.

Om de activiteit van een project te bekijken:

1. Rechts bovenin een project, tik op het three-dots_android.svgdrie stippen-icoon.
  2. Selecteer Activiteitenlog.
  3. Om het project te wijzigen of activiteiten in alle projecten te bekijken:
    • Tik op het project-icoon in de rechterbovenhoek van het activiteitenlog.
    • Tik op Alle projecten of op één specifiek project.
  4. Om te filteren op medegebruiker of event-type:
    • Tik op het filter-icoon in de rechterbovenhoek van het activiteitenlog.
    • In het drop-down menu, selecteer Op event-type of Op medegebruiker.
    • Maak de selectie van je keuze en klik vervolgens op OK.

Om de activiteit van een taak te bekijken:

1. Tik op een taaknaam om het taakoverzicht te openen.
  2. Tik op het three-dots_android.svgdrie stippen-icoon.
  3. Selecteer Activiteitenlog.

Om de activiteit van een project te bekijken:

1. Rechts bovenin een project, tik op het three-dots_ios.svgdrie stippen-icoon.
  2. Selecteer Activiteitenlogin het drop-down menu.
  3. Om het project te wijzigen of activiteiten in alle projecten te bekijken:
    • Tik op het project-icoon in de rechterbovenhoek van het activiteitenlog.
    • Selecteer Alle projecten of één specifiek project.
    • Tik rechts bovenin op Toepassen .
  4. Om te filteren op medegebruiker of event-type:
    • Tik op het filter-icoon in de rechterbovenhoek van het activiteitenlog.
    • Tik op Filter op medegebruiker of Filter op actie.
    • Selecteer de gewenste opties.
    • Klik rechts bovenin op Toepassen.

Om de activiteit van een taak te bekijken:

1. Tik op een taak om het taakoverzicht te openen.
  2. Tik op het three-dots_ios.svgdrie stippen-icoon.
  3. Selecteer Activiteitenlog.