Gebruik Airmail met Todoist

Business

Airmail is een email client voor macOS en iOS.

Met deze integratie kun je Airmail e-mails toevoegen als Todoist taken. De taak in Todoist zal een link naar de e-mail bevatten die kan worden geopend in Airmail.

De integratie opzetten

1. In Airmail, open Voorkeuren.
  2. Klik op Diensten.
  3. Selecteer Todoist.
  4. Log in met je Todoist account.
  1. In Airmail, open Instellingen.
  2. Onder Apps, tik op Diensten.
  3. Vind Todoist in de lijst en schakel de integratie in.

Dat is het! Je kunt nu e-mails als taken toevoegen in Todoist.

De integratie gebruiken

1. Open de e-mail die je aan Todoist wilt toevegen.
  2. Rechts bovenin, klik op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Verstuur naar Todoist. In Todoist zal de Snel Toevoegen modal worden geopend met de naam van de e-mail en een link naar de e-mail in het naamveld.
  4. (Optioneel) Wijzig de naam, voeg een deadline toe, stel de prioriteit in en selecteer het project waaraan je de taak wilt toevoegen.
  5. Klik op Taak toevoegen.
  1. Open de e-mail die je aan Todoist wilt toevegen.
  2. Bovenin rechts, tik op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Verstuur naar Todoist. In Todoist zal de Snel Toevoegen modal worden geopend met de naam van de e-mail en een link naar de e-mail in het naamveld.
  4. (Optioneel) Wijzig de naam, voeg een deadline toe, stel de prioriteit in en selecteer een ander project waaraan je de taak wilt toevoegen.
  5. Tik op het ios_submit.svg  verzenden-icoon.

FAQ

V: Hoe kan ik de integratie verwijderen?

Als je Todoist niet langer met Airmail wilt gebruiken kun je de integratie als volgt verwijderen:

1. In Airmail, open Voorkeuren.
  2. Klik op Diensten.
  3. Selecteer Todoist.
  1. In Airmail, open Instellingen.
  2. Onder Apps, tik op Diensten.
  3. Vind Todoist in de lijst en schakel de integratie uit.