Hoe kan ik Todoist met Google Now gebruiken?

Business

Todoist met Google Now is op dit moment alleen beschikbaar in het Engels.

Wat is Google Now?

Google Now is een intelligente persoonlijke assistent met Now cards, gesproken zoekopdrachten en commando's.

Hoe werkt de integratie?

Met Google Now kun je Todoist taken dicteren op je mobiele toestel zonder de Todoist app te openen.

Hoe verbind ik Todoist met Google Now?

Je hoeft hiervoor niets te doen. Todoist is volledig automatisch met Google Now verbonden.

Hoe gebruik je de integratie?

Op Google Now (of zeg simpelweg "OK Google" op Android 5.0+) en zeg "Note to self" of "Take a note" gevolgd door de taak informatie, bijvoorbeeld, "Buy bread tomorrow". Zodra de spraakherkenning voltooid is, kies Todoist in de lijst met apps die wordt weergegeven. (Je hoeft de eerste keer alleen Todoist te kiezen). De taak "Buy Bread" wordt automatisch gemaakt in je Todoist Inbox met morgen als deadline.

Google Now + Todoist