Gebruik Mailbird met Todoist

Business

Mailbird is een desktop e-mail client voor Windows 7, 8 en 10.

Met deze integratie kun je Todoist binnen Mailbird gebruiken om op de hoogte te blijven al je belangrijkste taken en projecten.

De integratie opzetten

1. Klik links onderin in Mailbird op het drie stippen-icoon.
  2. Zoek naar Todoist.
  3. Klik op de checkbox om de integratie in te schakelen

De integratie gebruiken

Gebruik Todoist in de Mailbird zijbalk:

Of gebruik een volledig scherm versie van Todoist door op het vink-icoon links onderin te klikken:

FAQ

V: Kan ik e-mails als taken toevoegen met deze integratie?

A: Nee, maar wanneer je gebruik maakt van het Premium of Business plan ben je wel in staat om e-mails door te sturen naar Todoist.

Q: Hoe kan ik de integratie verwijderen?

Als je Todoist niet langer met Mailbird wilt gebruiken kun je de integratie als volgt verwijderen:

1. Klik links onderin in Mailbird op het drie stippen-icoon.
  2. Zoek naar Todoist
  3. Klik op de checkbox om de integratie uit te schakelen.