Hoe kan ik Todoist met Yoke.io gebruiken?

Business

Wat is Yoke.io?

Yoke.io is een persoonlijke dashboard app.

Hoe werkt de integratie?

Met Yoke.io kun je cards aanmaken waarmee je je Todoist taken kunt tracken.

Hoe verbind ik Todoist met Yoke.io?

1. Klik op het plus-icoon rechts bovenin om een nieuwe lijst toe te voegen.
  2. Klik op het plus-icoon op de lijst en selecteer Card.
  3. Selecteer Todoist.
  4. Klik op Agree om Yoke.io toegang te geven tot je Todoist gegevens.
  5. Selecteer welk project, label, prioriteit en deadline de card zou moeten bijhouden.
  6. Klik op de Add it knop.

Hoe gebruik je de integratie?

Klik op een card om de taken die worden bijgehouden te bekijken en markeer ze als voltooid wanneer je klaar bent.