Hoe kan ik Todoist met TaskClone gebruiken?

Business

Wat is TaskClone?

TaskClone is een automatiseringsapp.

Hoe werkt de integratie?

Met TaskClone kun je Evernote of OneNote taken naar Todoist verzenden.

Hoe verbind ik Todoist met TaskClone?

1. Klik in TaskClone op het zoekveld en zoek naar Todoist (direct).
  2. Klik vervolgens op Connect TaskClone.
  3. Log in op je Todoist in het pop-up venster en authoriseer de integratie.
  4. Selecteer vervolgens een Todoist project voor je taken.
  5. Klik op Save & Finish.

Hoe kan ik de integratie gebruiken?

Je kunt de integratie als volgt gebruiken om Evernote taken naar Todoist te sturen:

Je kunt de integratie als volgt gebruiken om Evernote taken naar Todoist te sturen: