Gebruik Google Drive & Dropbox met Todoist

Business

Door Google Drive en Dropbox met Todoist te integreren ben je in staat om  bestanden van Dropbox en Google Drive (en je computer's harde schijf) op te slaan en te delen naar je Todoist taken. Ook kun je bestanden naar Dropbox en Google Drive uploaden en deze linken aan je Todoist taken.

Google Drive & Dropbox integraties zijn nog niet beschikbaar op onze Windows 10 app Sorry! Deze zullen in de toekomst worden toegevoegd.

Hoe gebruik je Google Drive & Dropbox met Todoist

1. Beweeg de muis over de taak en klik op het tekstballon-icoon welke naast de taak verschijnt.
  2. Klik op het upload-icoon en kies de locatie waar je een bestand naartoe wilt uploaden: Google Drive of Dropbox.
  3. Blader door je bestanden en klik op de naam van het bestand dat je wilt toevoegen.