Een opmerking of bestand aan een taak toevoegen

Business

Bewaar alle relevante taakinformatie in je taak met opmerkingen, zoals notities, links, bestanden, audio-opnames en meer.

1. Klik op de taak om het taakoverzicht te openen.
  2. Klik op de tab Opmerkingen.
  3. Typ een opmerking in het opmerkingenveld.
  4. (Optioneel) Klik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of op het potlood-icoon voor het toevoegen van een schets.
  5. In een gedeeld project kan je selecteren wie je over je opmerking wil notificeren. Je kan een teamlid ook rechtstreeks vermelden door @ en vervolgens hun naam te typen.
  6. Klik op het verzenden-icoon zodra je klaar bent.
  1. Tik op een taak op het taakoverzicht te openen.
  2. Tik op het inputveld Opmerking toevoegen onderaan.
  3. (Optioneel) Tik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of een audio-opmerking op te nemen.
  4. Typ een opmerking in het opmerkingenveld.
  5. In een gedeeld project kan je selecteren wie je over je opmerking wil notificeren door links op het bell_android.svgbel-icoon te tikken. Je kan een teamlid ook rechtstreeks vermelden door @ en vervolgens hun naam te typen.
  6. Tik op het android_submit.svgverzenden-icoon zodra je klaar bent.
  1. Tik op een taak op het taakoverzicht te openen.
  2. Tik op het inputveld Opmerking toevoegen onderaan.
  3. Typ een opmerking in het opmerkingenveld.
  4. (Optioneel) Tik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of een audio-opmerking op te nemen.
  5. Als je deel uitmaakt van een gedeeld project kan je selecteren wie je over je opmerking wil notificeren door rechts op het bell_ios.svgbel-icoon te tikken. Je kan een teamlid ook rechtstreeks vermelden door @ en vervolgens hun naam te typen.
  6. Tik op het ios_submit.svgverzenden-icoon zodra je klaar bent.
Het is ook mogelijk om opmerkingen en bestanden aan projecten toe te voegen! Handig voor wanneer je belangrijke projectinformatie op één plek wil opslaan en het met medegebruikers wil delen.