Een opmerking of bestand aan een taak toevoegen

Business

Bewaar alle relevante taakinformatie in je taak met behulp van opmerkingen - notities, links, bestanden, audio opnames en meer.

1. Beweeg de muis over een taak en klik op de tekstballon die aan de rechterkant van de taaknaam verschijnt. comments-web-comment.jpg
  2. Typ een opmerking in het opmerkingveld.
  3. Klik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of op het microfoon-icoon om een audio-opmerking op te nemen.
  4. Als je deel uitmaakt van een gedeeld project kun je aanpassen wie je op de hoogte wilt stellen over je opmerking. comments-web-notify.jpg
  5. Klik op Opmerking toevoegen wanneer je klaar bent.
  1. Tik op een naam van je taak.
  2. In het menu dat onderaan je scherm verschijnt, tik je op het spraakballon-icoon.comments-android-comment.jpg
  3. Tik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of op het microfoon-icoon om een audio-opmerking op te nemen.
  4. Typ een opmerking in het opmerkingveld.
  5. Als je deel uitmaakt van een gedeeld project kun je selecteren wie je op de hoogte wilt stellen over je opmerking door links op het bel-icoon te tikken.comments-android-notify2.jpg
  6. Klik op het verzend-icoon wanneer je klaar bent.
  1. Tik op een naam van je taak.
  2. In de opties die verschijnen onder het takenveld, tik je op het tekstballon-icoon.comments-ios-comment.jpg
  3. Typ een opmerking in het opmerkingveld.
  4. Klik op het paperclip-icoon om een bestand te uploaden of neem een audio-opmerking op als je dat handiger vindt.
  5. In een gedeeld project kun je kiezen wie je op de hoogte wilt stellen over je opmerking door rechts op het bel-icoon te tikken.comments-ios-notify2.jpg
  6. Klik op Verzendenwanneer je klaar bent.
  1. Beweeg de muis over een taak en klik op het tekstballon-icoon aan de rechterkant.comments-windows-comment.jpg
  2. Typ een opmerking in het opmerkingveld in het paneel aan de rechterkant.
  3. Klik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen.
  4. In een gedeeld project kun je wijzigen wie je op de hoogte wilt stellen van je opmerking. comments-windows-notify.jpg
  5. Klik op Versturen wanneer je klaar bent.

Het is ook mogelijk om opmerkingen en bestanden aan projecten toe te voegen ! Handig voor wanneer je belangrijke projectinformatie op één plek wilt opslaan en het wilt delen met medegebruikers.