Een opmerking of bestand aan een taak toevoegen

Business

Bewaar alle relevante taakinformatie, zoals notities, links, bestanden, audio opnames en meer, in je taak met behulp van opmerkingen.

1. Beweeg met de muis over een taak en klik op het speech_bubble_web.svgspreekballon-icoon.
  2. Typ een opmerking in het opmerkingveld.
  3. (Optioneel) Klik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of klik op het microfoon-icoon om een audio-opmerking op te nemen.
  4. In een gedeeld project kun je selecteren wie je wilt notificeren over je opmerking.
  5. Klik opOpmerking toevoegen wanneer je klaar bent.
  1. Tik op de taak om het taakoverzicht te openen.
  2. Klik op de Opmerkingen tab.
  3. Typ een opmerking in het opmerkingveld.
  4. (Optioneel) Klik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of op het potlood-icoon voor het toevoegen van een schets.
  5. In een gedeeld project kun je selecteren wie je wilt notificeren over je opmerking.
  6. Klik op het verzenden-icoon zodra je klaar bent.
  1. Tik op een taak op het taakoverzicht te openen.
  2. Tik op het android_speech-bubble.svgspreekballon-icoon.
  3. (Optioneel) Tik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of een audio-opmerking op te nemen.
  4. Typ een opmerking in het opmerkingveld.
  5. Als je deel uitmaakt van een gedeeld project kun je selecteren wie je wilt notificeren over je opmerking door links op het bell_android.svgbel-icoon te tikken.
  6. Tik op het android_submit.svgverzenden-icoon zodra je klaar bent.
  1. Tik op een taak op het taakoverzicht te openen.
  2. Tik op het speech_bubble_ios.svgspreekballon-icoon.
  3. Typ een opmerking in het opmerkingveld.
  4. (Optioneel) Tik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of een audio-opmerking op te nemen.
  5. Als je deel uitmaakt van een gedeeld project kun je selecteren wie je wilt notificeren over je opmerking door aan de rechterkant op hetbell_ios.svgbel-icoon te tikken.
  6. Tik op hetios_submit.svgverzenden-icoon zodra je klaar bent.

Het is ook mogelijk om opmerkingen en bestanden aan projecten toe te voegen ! Handig voor wanneer je belangrijke projectinformatie op één plek wilt opslaan en het wilt delen met medegebruikers.

FAQ

V: Ik werk samen met iemand die gebruik maakt van het Gratis plan van Todoist, zijn zij in staat op opmerkingen aan te maken voor taken in gedeelde projecten?

A: Ja, om ervoor te zorgen dat de samenwerking soepel verloopt, is iedereen in staat om opmerkingen aan te maken voor taken in gedeelde projecten. Gebruikers met het Gratis plan zijn echter niet in staat bestanden toe te voegen of opmerkingen te gebruiken in privé-projecten.