Hoe kan ik Todoist met Time Doctor gebruiken?

Business

Wat is Time Doctor?

Time Doctor is een tijdregistratie-app waarmee je kunt bijhouden hoeveel tijd aan projecten en taken besteed wordt.

Hoe werkt de integratie?

Time Doctor laat zien hoeveel tijd besteed is aan Todoist projecten en taken.

Hoe verbind ik Todoist met Time Doctor?

1. Installeer Time Doctor op je desktop (macOS, Windows, Linux).
  2. Open je Dashboard.
  3. Klik linksboven op je bedrijfsnaam om het menu uit te vouwen.
  4. Selecteer Your Integrations.
  5. Klik op Todoist.
  6. Zet Todoist-integratie aan met behulp van de ON/OFF schakelaar.
  7. Verifieer met de inloggegevens van je Todoist-account.

Hoe gebruik je de integratie?

Klik op een Todoist taak in de Time Doctor app om te volgen hoeveel tijd gebruikers eraan besteden.