Hoe kan ik Todoist met Rindle gebruiken?

Business

Wat is Rindle?

Rindle helpt je al je taken van verschillende services op een centrale plek te organiseren.

Hoe werkt de integratie?

Rindle staat je toe om elke nieuwe taak die je hebt aangemaakt of die aan je is toegewezen in Todoist aan Rindle toe te voegen. Je Todoist taken zullen automatisch worden weergegeven in je Rindle stream.

Zodra een taak zich in Rindle bevindt, kun je van de Todoist taak een Rindle taak maken, die een link zal bevatten die je terugleidt naar Todoist.

Hoe verbind ik Todoist met Rindle?

1. Klik op het Stream icoon linksboven in je scherm. Deze zal uitvouwen en je Stream weergeven.
  2. Klik op het Instellingen icoon rechts bovenin in je stream.
  3. Op je Active Drops scherm, klik op de Add a Dropknop. Deze zal de Drop Wizard lanceren die je het proces stap voor stap zal uitleggen.
  4. Selecteer Todoist.
  5. Klik op Authorize en volg de stappen om de app te verbinden met je account.

Hoe gebruik je de integratie?

1. Selecteer een Drop en configureer deze. Je zult een samenvatting te zien krijgen van de Drop die je hebt geconfigureerd.
  2. Klik op de Save Drop knop. Je zult worden teruggebracht naar je Active Drops scherm. Hier zul je de Drop zien die je zojuist hebt toegevoegd.