Gebruik IFTTT met Todoist

Business

Met IFTTT (If This Then That) kun je krachtige koppelingen (applets genaamd) instellen tussen verschillende apps en services. Denk hierbij aan het toevoegen van trending Reddit posts aan je leeslijst, je Google Agenda-evenementen omzetten in taken, iedereen op Slack informeren wanneer een nieuwe taak is gemaakt, en meer.

Klik op de onderstaande link om Todoist applets te verkennen en in te stellen: Todoist IFTTT-applets gemaakt door gebruikers.

De integratie opzetten

1. Open Todoist's IFTTT kanaal en activeer deze in je IFTTT account.

De integratie gebruiken

Koppel je Todoist account aan meer dan 200 verschillende kanalen, waaronder Pocket, Evernote, Facebook, Slack, Twitter, Fitbit en vele anderen.