Hoe kan ik Todoist gebruiken met Ginger Keyboard?

Business

Wat is Ginger Keyboard?

Ginger Keyboard is een mobile keyboard app waarmee je notities kan maken, taken kan creëeren, e-mails kan versturen en kan chatten terwijl je berichten of e-mails aan het versturen bent.

Hoe werkt de integratie?

Deze integratie geeft je toegang tot Todoist en staat je toe om Todoist taken aan te maken rechtstreeks binnen elke mobiele app waar je een mobile keyboard voor kunt gebruiken (bijv. IMs, e-mailprogramma's).

Hoe kan ik Todoist verbinden met Ginger Keyboard?

1. Schakel in en selecteer Ginger Keyboard.

Hoe gebruik je de integratie?

1. Tik op het checkmark icoon op Smart Bar bovenaan je keyboard.
  2. Tik op Open of New task en kies Todoist op de app te openen of een Todoist taak aan te maken.