Toggl Track met Todoist gebruiken

Business

Toggl Track  is een tijdregistratie-app die je met Todoist kan integreren wanneer je Firefox of Chrome gebruikt.

Met deze integratie kan je op Chrome of Firefox direct in Todoist bijhouden hoeveel tijd je aan je taken besteedt.

De integratie opzetten

1. Installeer de Toggl Track Button voor Chrome of de Toggl Track Button voor Firefox.
  2. Open de extensie en log in op je Toggl Track-account.
  3. Rechts bovenin de extensie, klik op het tandwiel-icoon.
  4. In de browser-tab die vervolgens opent, selecteer de tab Integrations.
  5. In het "Filter integrations" veld, typ Todoist en klik op de checkbox.
  6. In de browser pop-up, klik op Toestaan.

De integratie gebruiken

1. Open Todoist in de browser waar je Toggl Track geïnstalleerd hebt.
  2. Beweeg met je muis over de taak die je wil timen.
  3. Klik op de Toggl Track-knop dat aan de rechterkant van de taaknaam verschijnt.
  4. Zodra je klaar bent met het werken aan de taak, klik je simpelweg nogmaals op de Toggl Track button om de timer stop te zetten.

Als je Toggl Track met de Todoist Chrome-extensie of de Todoist Firefox-extensie wil gebruiken, zal je het volgende moeten doen:

1. Klik op het Todoist-icoon in de rechterbovenhoek van je browser.
  2. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek van de pop-up.
  3. Klik op Popout in een venster.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de integratie verwijderen?

Als je Todoist met Toggl Track niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. Rechts bovenin de Toggl Track-extensie, klik op het tandwiel-icoon.
  2. In de browser-tab die vervolgens opent, selecteer de tab Integrations.
  3. In het "Filter integrations" veld, typ Todoist en klik op de checkbox om deze te deselecteren.

Ik heb problemen met deze integratie. Wat moet ik doen?

Deze integratie wordt beheerd door Toggl. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Toggl voor hulp.