Audio opmerkingen opnemen

Business

Audio opmerkingen bieden een snelle en gemakkelijke manier om informatie aan een taak of project toe te voegen wanneer de opmerking te lang is om uit te schrijven of wanneer je simpelweg tijd te kort komt.

1. Beweeg met de muis over een taak en klik op het web_comment-outline.svgspreekballon-icoon.
  2. Klik op het microfoon-icoon.
  3. Klik op Opnemen om een audio opmerking op te nemen. Klik opStop zodra je klaar bent.
  4. Klik op Toevoegen om deze toe te voegen aan de opmerking.
  5. Klik op Opmerking toevoegen.
  1. Tik op een taak op het taakoverzicht te openen.
  2. Tik op het android_speech-bubble.svgspreekballon-icoon.
  3. Tik op het paperclip_android.svgpaperclip-icoon.
  4. Selecteer Audio opnemen.
  5. Zodra de microfoon verschijnt kun je beginnen met het opnemen van je opmerking. Wanneer je klaar bent, druk je op de OK knop.
  6. Tik op het android_submit.svgverzenden-icoon.
  1. Tik op een taak op het taakoverzicht te openen.
  2. Tik op het speech_bubble_ios.svgspreekballon-icoon.
  3. Tik op het paperclip-icoon.
  4. Selecteer Audio opnemen.
  5. Tik op de knop met de rode cirkel en neem je opmerking op. Zodra je klaar bent tik je op de rode vierkante knop.
  6. Tik rechts bovenin op Toevoegen.
  7. Tik rechts bovenin op Versturen.

Het opnemen van audio opmerkingen wordt momenteel niet ondersteund in de Windows 10 app. Je kunt in dit geval gebruik maken van de web app.

Het opnemen van audio opmerkingen wordt momenteel niet ondersteund in de macOS app. Je kunt in dit geval gebruik maken van de web app.