De proxy voor de Outlook legacy-plugin configureren

Business

Om de proxy te configureren voor de Outlook legacy-plugin, klik je op het icoon met het kleine pijltje onder de Todoist Taak Aanmaken knop in de Outlook taakbalk.

Op het configuratiescherm dat verschijnt kan je kiezen uit de volgende opties:

• Geen proxy - als je verbinding geen proxy gebruikt.
  • Systeem proxy instellingen - om de standaard Windows proxy instellingen te gebruiken.
  • Handmatige proxy configuratie - om het proxy adres en de poort in te voeren.