Een taak aan iemand anders toewijzen

Business

Je kunt heel gemakkelijk een taak aan iemand anders toewijzen. Wanneer je dit doet wordt deze persoon hiervan op de hoogte gesteld. Als er een deadline aan de taak is toegevoegd zal de taak worden getoond in het Vandaag en Aankomend overzicht van deze persoon wanneer de deadline nadert.

Voordat je een taak aan iemand kan toewijzen is het nodig dat je eerst het project deelt met deze persoon.

Een bestaande taak toewijzen:

1. In een gedeeld project, klik op het assign_web.svgtoewijzen icoon aan de rechterkant van de taaknaam.
  2. Selecteer de naam van de persoon in het keuzemenu.

Tijdens het aanmaken van een taak:

1. Open een gedeeld project en klik op + Taak toevoegen.
  2. Typ de taak naam en + (plus-symbool) gevolgd door de naam van deze persoon.
  3. Selecteer de naam van de persoon in het keuzemenu.

Als je een taak aanmaakt in een project dat niet gedeeld is - of in het Vandaag, Aankomend of een ander gefilterd overzicht - dan moet je eerst een project specificeren door # in het taakveld te typen en vervolgens de naam van het project te selecteren. Bv.,"#Design +James"

Een bestaande taak toewijzen:

1. In een gedeeld project, klik op de taak met je rechtermuisknop en selecteer Toewijzen.
  2. Selecteer de naam van de persoon in het menu.

Tijdens het aanmaken van een taak:

1. Open een gedeeld project en klik op + Taak toevoegen.
  2. Typ de taak naam en + (plus-symbool) gevolgd door de naam van deze persoon.
  3. Selecteer de naam van de persoon in het keuzemenu.

Als je een taak aanmaakt in een project dat niet gedeeld is - of in het Vandaag, Aankomend of een ander gefilterd overzicht - dan moet je eerst een project specificeren door # in het taakveld te typen en vervolgens de naam van het project te selecteren. Bv.,"#Design +James"

Een bestaande taak toewijzen:

1. In een gedeeld project, tik op de taak om het taakoverzicht te openen.
  2. Tik op het assign_ios.svgtoewijzen-icoon.
  3. In het pop-up menu, selecteer de naam van deze persoon.

Tijdens het aanmaken van een taak:

1. Open een gedeeld project en tik op het + icoon.
  2. Typ de taak naam en + (plus-symbool) gevolgd door de naam van deze persoon.
  3. Selecteer de naam van de persoon in het keuzemenu.

Als je een taak aanmaakt in een project dat niet gedeeld is - of in het Vandaag, Aankomend of een ander gefilterd overzicht - dan moet je eerst een project specificeren door # in het taakveld te typen en vervolgens de naam van het project te selecteren. Bv.,"#Design +James"

Een bestaande taak toewijzen:

1. In een gedeeld project, tik op de taak om het taakoverzicht te openen.
  2. Tik op het assign_ios.svgtoewijzen-icoon.
  3. In het pop-up menu, selecteer de naam van deze persoon.
Als je iOS toestel iOS 13 of hoger gebruikt, heb je ook de optie om een taak toe te wijzen met behulp van het context menu.

Tijdens het aanmaken van een taak:

1. Open een gedeeld project en tik op het + icoon.
  2. Typ de taak naam en + (plus-symbool) gevolgd door de naam van deze persoon.
  3. Selecteer de naam van de persoon in het keuzemenu.

Als je een taak aanmaakt in een project dat niet gedeeld is - of in het Vandaag, Aankomend of een ander gefilterd overzicht - dan moet je eerst een project specificeren door # in het taakveld te typen en vervolgens de naam van het project te selecteren. Bv.,"#Design +James"

Als je samenwerkt in Todoist kun je iedereen op de hoogte houden met behulp van opmerkingen. Deel meer details of upload relevante bestanden - zo blijft alles overzichtelijk en georganiseerd.