Hoe kan ik Todoist met Hero Panel gebruiken?

Business

Wat is Hero Panel?

Hero Panel is een persoonlijke dashboard app.

Hoe werkt de Todoist/Hero Panel-integratie?

Hero Panel staat je toe om het aantal taken in je projecten weer te geven door middel van visualisatie.

Hoe verbind ik Todoist met Hero Panel?

1. Klik in je Hero Panel op "+" (Add a widget).
  2. Klik zijbalk aan de rechterkant op Productivity en selecteer Todoist.
  3. Klik in het nieuwe venster op Add to my panel.
  4. Todoist widget instellen. Je zult gevraagd worden om verbinding te maken met je Todoist account en toestemming aan Hero Panel te verlenen voor toegang tot gegevens van je account. Verleen autorisatie om verder te gaan.

Hoe kan ik de Todoist/Hero Panel-integratie gebruiken?

Verder niets. De integratie werkt volledig automatisch.