Een factuur ontvangen voor Premium

Business

Heb je een factuur nodig van de aankoop van Todoist Premium? Geen probleem.

Je kunt makkelijk facturen vinden en downloaden door deze instructies te volgen:

1. Log in op je Todoist account via todoist.com.
  2. Klik op het icoon in de rechterbovenhoek van de pagina en selecteer Todoist Instellingen.
  3. Klik op de Abonnement tab.
  4. Vind onder Betalingsbewijzen je factuur en klik op Download.

Payments.pngIn de Abonnement tab kun je jouw huidige abonnement vinden, de gegevens invoeren die je op je factuur wilt terugzien (de naam van je bedrijf, het adres, BTW nummer etc.) en je facturen downloaden.

Deze optie is alleen beschikbaar voor betalingen die direct op onze site zijn gedaan met een credit/debit card of via PayPal. Als je hebt betaald via de App Store van Apple, de Google Play Store of de Microsoft Store, kan een factuur alleen worden verstrekt door de desbetreffende partij (Apple, Google, Microsoft).