Een factuur ontvangen voor Todoist Pro

Business

Heb je een factuur nodig voor je aankoop van Todoist Pro? Geen probleem! Je kan facturen gemakkelijk vinden en downloaden.

Geüpgraded via de Todoist-website

1. Log in op je Todoist-account via https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Open de tab Abonnement.
  5. Vind de factuur die je nodig hebt onder Facturen, en klik op Bekijken.

Zorg ervoor dat je factuurgegevens en kaartgegevens up-to-date zijn. Meer informatie.

App Store

Als je Pro hebt aangeschaft via de App Store, volg dan deze instructies om een factuur te ontvangen.

Google Play

Als je Pro hebt aangeschaft via Google Play, volg dan deze instructies om een factuur te ontvangen.

Veelgestelde vragen

Kan ik een btw-teruggave en een btw-vrijgestelde factuur ontvangen voor mijn Pro-aankoop?

Ja. Als je Todoist Pro via onze website hebt gekocht, kan je een btw-teruggave en een bericht van terugbetaling ontvangen. Zorg ervoor dat je btw-nummer en het bijbehorende adres aan je Todoist Pro-factuurgegevens toegevoegd zijn, en neem contact op met ons support team.

Kan ik automatisch een btw-vrijstelling krijgen voor mijn Todoist Pro-aankoop?

Helaas is dat op dit moment niet mogelijk. Geautomatiseerde btw-vrijgestelde betalingen en facturen zijn echter wel beschikbaar voor Todoist Business-gebruikers.

Waarom komt de totale prijs zoals die staat op mijn factuur niet overeen met de prijs van mijn abonnement?

In sommige gevallen kan dit gebeuren wanneer er een wijziging werd gemaakt aan je abonnement of factureringscyclus tussen facturen door. Bijvoorbeeld:

• Je hebt de factureringscyclus gewijzigd van maandelijks naar jaarlijks of van jaarlijks naar maandelijks.
  • Je bent van Pro naar Business tijdens een factureringscyclus geüpgraded. In dit geval hebben we je krediet gegeven voor de ongebruikte Pro-tijd en deze aan je Business-saldo toegevoegd, waarmee je je toekomstige Business-facturen kunt betalen totdat het saldo is uitgeput.
  • Ons support team heeft een korting of krediet aan je account toegevoegd.

In al deze gevallen hebben we het bedrag pro-rata aangepast, wat verklaart waarom er een discrepantie kan zijn tussen het bedrag op je factuur en de daadwerkelijke prijs van je abonnement.

Waarom ontvang ik mijn facturen niet per e-mail?

Helaas is er momenteel geen manier om facturen automatisch per e-mail te versturen. We hopen een dergelijke functie in de toekomst toe te voegen.