Een factuur voor Todoist Premium ophalen

Business

Heb je een factuur nodig van de aankoop van Todoist Premium? Geen probleem! Je kunt facturen gemakkelijk vinden en downloaden met behulp van deze instructies:

1. Klik op het tandwiel-icoon rechtsboven en selecteer Instellingen.
  2. Klik op de Abonnement tab.
  3. Vind onder Betalingsbewijzen op het factuur dat je zoekt en klik op Download.Invoice-Premium.JPG
Zorg ervoor dat je facturatie-informatie en creditcard gegevens up-to-date zijn. Meer informatie.

Facturen voor aankopen via todoist.com zijn alleen beschikbaar via de web app. Als je een Todoist Premium abonnement hebt gekocht via de App Store, volg dan deze instructies om een factuur te ontvangen.

Facturen voor aankopen via todoist.com zijn alleen beschikbaar via de web app. Als je een Todoist Premium hebt gekocht via de Microsoft Store, volg dan deze instructies om een factuur te ontvangen.

Facturen voor aankopen via todoist.com zijn alleen beschikbaar via de web app. Als je een Todoist Premium abonnement hebt gekocht via de Google Play Store, volg dan deze instructies om een factuur te ontvangen.

FAQ

V: Kan ik een btw-teruggave en een btw-vrijgestelde factuur ontvangen voor mijn Premium aankoop?

A: Ja. Als je Todoist Premium via onze website hebt gekocht, kun je een btw-teruggave en een gecorrigeerde factuur ontvangen. Zorg ervoor dat je btw-nummer en het bijbehorende adres is toegevoegd aan je Todoist Premium factuurgegevens en neem contact op met ons Support team.

V: Kan ik automatisch een btw-vrijstelling krijgen voor mijn Todoist Premium aankoop?

A: Op dit moment is dat niet mogelijk. Geautomatiseerde btw-vrijgestelde betalingen en facturen zijn echter wel beschikbaar voor Todoist Business gebruikers.