Hoe kan ik Todoist met Spark gebruiken?

Business

Wat is Spark?

Spark is een e-mailclient voor iOS en macOS waarmee je je inbox beter kunt organiseren en beheren. Onder de vele tijdbesparende functies behoren een Smart Inbox die automatisch je e-mail categoriseert, Smart Snooze waarmee een e-mail wordt uitgesteld totdat je er klaar voor bent, en een uitgebreide lijst met handige integraties om je workflow aan te passen. Spark is een handig hulpmiddel om alle chaos te overkomen en te werken aan de e-mails die belangrijk zijn.

Wat doet de Tdoist/Spark integratie precies?

Je kunt e-mails omzetten in Todoist taken terwijl je Spark gebruikt.

Later, wanneer je de Spark-gebaseerde taak in Todoist bekijkt, kun je op de taaknaam klikken en daarmee de e-mail in Spark openen.

Hoe verbind ik Todoist met Spark?

Download de Spark app van de iOS App Store of macOS App Store. Todoist is ingebouwd in het platform, dus je hoeft niets anders te downloaden. Om Todoist in Spark aan te zetten:

1. Open de Spark app.
  2. Klik op het e-mailbericht dat je wilt omzetten als taak in Todoist.
  3. Tik op de ellips en selecteer de Add Service button.
  4. Selecteer Todoist en log vervolgens in met je Todoist-account.
  5. Je zult gevraagd worden om Spark toestemming te geven tot de gegevens van je Todoist-account.
Als alternatief kun je Todoist verbinden via Settings > Connected Services > Todoist.
  1. Open Spark.
  2. Vanuit het macOS menu, selecteer Spark > Preferences
  3. Selecteer de Services tab en selecteer de Todoist checkbox.
  4. Log in op het Todoist account dat je met Spark wilt gebruiken.
Als alternatief kun je Todoist verbinden via Preferences… > Services > Todoist.

Hoe kan ik Spark met Todoist gebruken?

1. Open de Spark app.
  2. Klik op het e-mailbericht dat je wilt omzetten als taak in Todoist.
  3. Tik op de ellipsis en tik op de Todoist button.
  4. Je krijgt nu het taakdetail scherm te zien.
  5. Wijziging eventueel de taak en selecteer de Save button rechtsboven wanneer je klaar bent om je eerste taak op te slaan.
  1. Selecteer de e-mail die je wilt omzetten als taak in Todoist.
  2. Klik op het drie stippen-icoon rechtsboven in de e-mail en selecteer Todoist.
  3. Bewerk de taakdetails en klik op Save om de taak toe te voegen.

Hoe ziet een Spark-taak eruit in Todoist?

Wanneer je een Spark-taak in Todoist bekijkt, heeft deze een Open e-mail in Spark link voor de taak, zoals hieronder wordt weergegeven:

Wanneer je een taak toevoegt vanuit Spark, zal Todoist helaas geen snel toevoegen tags herkennen zoals @label, #projectnaam of p1. Je kunt deze later in Todoist aan de taak toevoegen.