Hoe je je week kan plannen

Business

Bekijk wat je deze week te wachten staat met het overzicht Aankomend. Je kan hier elke taak in al je projecten voor de komende zeven dagen (of verder) zien, en je kan je taken hier opnieuw organiseren om een realistische planning te maken. Hieronder vind je een aantal praktische tips voor het plannen van je week:

Blijf realistisch met je beschikbare tijd. Je kan mogelijk zien dat sommige dagen van de week gewoon te vol met taken gepland staan. Plan deze taken opnieuw in door ze naar hun nieuwe datum te slepen.

Mogelijk wil je op donderdag en vrijdag minder taken plannen om ruimte te houden voor taken die je eerder in de week niet hebt kunnen uitvoeren.

Schoon je week op. Als een taak te groot is om deze week te voltooien, stel hem dan uit naar volgende week met de taakplanner.

Houd je afspraken op orde. Het is fijn om een idee te krijgen van de afspraken die je hebt gemaakt, zodat je je week hierop kan afstemmen. Voeg een tijd toe aan taken die tijdgevoelig zijn en stel een herinnering in om ervoor te zorgen dat je ze niet vergeet.

Vergeet niet om elke week je wekelijkse review te doen door een wekelijks terugkerende taak "Plan de week" toe te voegen.