Hoe je projecten het beste kan gebruiken

Business

Of je nu bezig bent met het plannen van een presentatie, het voorbereiden van een event of het maken van een website, maak een project aan zodat alle informatie op een centrale plek bewaard blijft.

Snel taken aan je project toevoegen

Vul ieder nieuw project met elke relevante taak die je kan bedenken. Je bent aan het brainstormen dus slechte ideëen bestaan niet. Je kan een taak direct aan je project toevoegen door op Taak toevoegen of de +-knop in het project te klikken.

Wanneer je bezig bent met het snel toevoegen van een nieuwe taak, kan je deze direct in een project plaatsen door "#" in het taakveld te typen, samen met de naam van je project.

Deadlines instellen

Sommige taken moeten eerder uitgevoerd worden dan andere. Voeg een deadline toe aan elke taak, om te zorgen dat deze tijdig uitgevoerd worden.

Stel de deadline in door deze toe te voegen aan de taaknaam, zoals bijvoorbeeld "vandaag", "volgende week donderdag" of "12 maart".

Zodra de deadlines toevoegd zijn, kan je gemakkelijk zien welke taken in je project je als eerste moet uitvoeren:

Taakprioriteiten gebruiken

Sommige taken zijn belangrijker dan andere. Doorloop je project en voeg prioriteit 1 toe aan je belangrijkste taken. Deze taken zullen in het rood verschijnen zodat je weet waar je mee moet beginnen.

Organiseer je project met secties

Als je een project op wil delen in verschillende onderdelen, dan kan je gebruik maken van  secties en je taken organiseren door ze aan de relevante sectie toe te voegen.

Is het nog niet helemaal duidelijk wat een sectie precies is? Klik hier voor meer informatie.

Je kan vervolgens taken verslepen om de inspringing te veranderen en ze als subtaken te herschikken.

Dit is momenteel niet beschikbaar in het board-overzicht.

Ontdek meer over projecten

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn projecten sorteren?

Ja, je kan je projecten sorteren. Je kan dit doen door met de muis over het project te gaan en deze vervolgens naar de gewenste positie te verslepen.