Hoe je met anderen samen kunt werken

Business

Sommige projecten zijn te groot om alleen aan te pakken. Deel je projecten met anderen delen, zodat je ze samen aan kunt voltooien.

Begin met het opruimen van je gedeelde project. Teamwerk is afhankelijk van duidelijke communicatie. Dus voordat je je teamgenoten uitnodigt voor je Todoist-project, zorg je ervoor dat deze een duidelijke naam heeft en goed georganiseerd is, zodat mensen niet overweldigd raken wanneer ze deelnemen.

Organiseer je Todoist project met behulp van de Gids voor Het snel en gemakkelijk voltooien van een project in Todoist.

Deel je project met je teamleden. Met alles op zijn plek, ben je klaar om uitnodigingen te versturen om samen te werken aan je project.

Wanneer een teamlid de uitnodiging accepteert, zien ze alles in het project: de taken, de deadlines, de prioriteiten, de opmerkingen en meer.

Wijs taken toe aan je teamleden. Zorg ervoor dat je teamleden duidelijk wetem waar ze aan moeten werken door taken aan hen toe te wijzen. Ze krijgen een notificatie over de toewijzing van de taak en zodat ze hieraan kunnen werken wanneer ze gereed zijn.

Om ervoor te zorgen dat je teamgenoten hun taak op tijd voltooien, kun je de taak een deadline geven, welke weergegeven zal worden in hun Vandaag overzicht op de dag de deadline.

Bespreek taken samen door middel van opmerkingen. Wanneer jij of een teamlid wilt brainstorm of de details van een taak wilt bespreken, voeg dan simpelweg een opmerking toe aan de taak.

Met opmerkingen kan iedereen vragen stellen, de betreffende taak bespreken en ook ondersteunende documentatie bijvoegen - of het nu gaat om foto's, PDF's, video's of een ander document.

Creëer een wekelijks ritme. Controleer wekelijks je gedeelde projecten, om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt. Er zijn een paar dingen om op te letten:

• Zorg ervoor dat elke taak juist toegewezen is.
  • Zorg ervoor dat elke taak een deadline heeft.
  • Voltooi alle taken die zijn gereed zijn, maar nog niet zijn als voltooid gemarkeerd waren.

Zodra alles is toegewezen, gepland en geprioriteerd, heb je geen moeite om de voortgang van je project te bewaken en ervoor te zorgen dat alles op schema blijft.

Vergeet nooit meer om je gedeelde projecten te controleren door een wekelijks terugkerende taak toe te voegen met de naam "Gedeelde projecten controleren".

Kom meer te weten over hoe met een team kunt samenwerken in Todoist:

Gebruik Todoist met Twist voor de beste combinatie van taakmanagement, teamwerk en communicatie.