Met anderen samenwerken

Business

Sommige projecten zijn te groot om alleen aan te pakken. Deel je projecten met anderen, zodat je ze samen kan voltooien.

Begin met het opruimen van het project dat je wil delen. Teamwerk is afhankelijk van duidelijke communicatie. Dus voordat je je teamgenoten uitnodigt voor je Todoist-project, zorg je ervoor dat deze een duidelijke naam heeft en goed georganiseerd is, zodat mensen niet overweldigd raken wanneer ze deelnemen.

Deel je project met je teamleden. Met alles op zijn plek, ben je klaar om je teamleden uit te nodigen om samen te werken aan je project.

Wanneer een teamlid de uitnodiging accepteert, zien ze alles in het project: de taken, de deadlines, de prioriteiten, de opmerkingen en meer.

Wijs je teamleden hun eerste taak toe. Zorg ervoor dat je teamleden duidelijk weten waar ze aan moeten werken door hen taken toe te wijzen. Ze krijgen een notificatie over de taak en kunnen er aan beginnen wanneer ze er klaar voor zijn.

Om ervoor te zorgen dat je teamgenoten hun taak op tijd voltooien, kan je de taak een deadline geven, die dan op de dag van de deadline in hun overzicht Vandaag weergegeven zal worden .

Bespreek taken samen door opmerkingen te gebruiken. Wanneer jij of een teamlid ideeën of de details van een taak wil bespreken, voeg dan gewoon een opmerking aan de taak toe.

Met opmerkingen kan iedereen vragen stellen, de betreffende taak bespreken en ook ondersteunende documentatie bijvoegen, of het nu gaat om foto's, PDF's, video's of een ander document.

Creëer een wekelijks ritme. Controleer wekelijks je gedeelde projecten, om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt. Er zijn een paar dingen om op te letten:

• Zorg ervoor dat elke taak juist toegewezen is.
  • Zorg ervoor dat elke taak een deadline heeft.
  • Voltooi alle taken die gedaan zijn, maar nog niet als voltooid gemarkeerd waren.

Zodra alles toegewezen, gepland en geprioriteerd is, heb je geen moeite om de voortgang van je project te bewaken en ervoor te zorgen dat alles op schema blijft.

Vergeet nooit meer om je gedeelde projecten te controleren door een wekelijks terugkerende taak "Gedeelde projecten controleren" toe te voegen.

Kom meer te weten over hoe je in Todoist met een team samenwerkt:

Gebruik Todoist met Twist voor de meest krachtige combinatie van taakmanagement, teamwork en communicatie.