Hoe kan ik taken en afspraken verwijderen die met de Google Agenda integratie aangemaakt zijn?

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

Na het verwijderden van de Todoist en Google Agenda-integratie worden de taken en afspraken die zijn gesynchroniseerd tussen Google Agenda en Todoist nog steeds weergegeven. Je kunt deze als volgt verwijderen:

Als je de integratie hebt ingesteld met een nieuw gemaakte Google-agenda (standaardoptie):

1. Open de Todoist web app.
  2. Ga naar het project waarmee je Google Agenda-afspraken gesynchroniseerd zijn.
    1. Als je niet zeker weet welk project gesynchroniseerd was, zoek dan naar een gesynchroniseerde Todoist-taak in Google Agenda en zoek vervolgens naar die taak in Todoist.
  3. Selecteer en verwijderen all take die zijn gesynchroniseerd vanuit Google Agenda.
  4. Open vervolgens Google Agenda.
  5. Klik in het linkerdeelvenster, onder Mijn agenda's, op de X rechts van de agenda die is gemaakt bij het opzetten van de integratie, deze heet standaard Todoist.
  6. Bevestig dat je de agenda wilt verwijderen door op Agenda verwijderen te klikken.

Als je de integratie hebt ingesteld met je primaire Google Agenda:

1. Open de Todoist web app.
  2. Ga naar het project waarmee je Google Agenda-afspraken gesynchroniseerd zijn.
    1. Als je niet zeker weet welk project gesynchroniseerd was, zoek dan naar een gesynchroniseerde Todoist-taak in Google Agenda en zoek vervolgens naar die taak in Todoist.
  3. Selecteer en verwijderen all take die zijn gesynchroniseerd vanuit Google Agenda.
  4. Open vervolgens Google Agenda.
  5. Vink in het linkerdeelvenster, onder Mijn agenda's, alleen de agenda aan welke met je Todoist-account is gesynchroniseerd, zodat je niet per ongeluk taken uit andere agenda's verwijdert.
  6. Klik met de rechtermuisknop op elke afspraak die gesynchroniseerd is vanuit Todoist en selecteer Verwijderen. Doe dit voor alle afspraken die gesynchroniseerd waren vanuit je Todoist-project(en).

Indien je een nieuwe integratie met Google Agenda wilt opzetten, volg dan de stappen omschreven in dit artikel: Hoe kan ik Todoist met Google Agenda gebruiken?