Een taak verwijderen

Business

Je kunt een taak weghalen uit de takenlijst, zonder deze te voltooien, door de taak verwijderen. Dit doe je als volgt:

1. Klik met de rechtermuisknop op de taak die je van Todoist wilt verwijderen.
  2. Selecteer Taak verwijderen in het drop-down menu.
  3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.
  1. Tik op de taak die je wilt verwijderen van Todoist.
  2. Tik op het drie stippen-icoon bovenin rechts en selecteer Verwijderen in het drop-down menu.
  3. Tik op Jain het venster.
  1. Tik op de taak die je wilt verwijderen van Todoist.
  2. Bewerk je taak door te tikken op het potlood-icoon onder de taak.
  3. Tik op Taak Verwijderen onderaan.
  4. Tik op de Taak Verwijderen bevestiging.

Veelgestelde vragen

V: Kan ik een verwijderde taak terughalen?

A: Nee, het is niet mogelijk om het verwijderen van een taak ongedaan te maken. Je bent echter wel in staat om een kopie van de taak importeren met behulp van een backup.