Een taak verwijderen

Business

Je kan een taak weghalen uit de takenlijst zonder deze te voltooien, door de taak te verwijderen. Dit doe je als volgt:

1. Klik met de rechtermuisknop op de taak die je van Todoist wilt verwijderen.
  2. Selecteer Taak verwijderen in het drop-down menu.
  3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.
  1. Tik op de taak die je wilt verwijderen van Todoist.
  2. Tik op het drie stippen-icoon en selecteer Taak verwijderen in het drop-down menu.
  3. Tik op Ja in het venster.
    1. Tik op de taak die je wilt verwijderen van Todoist.
    2. Tik op het drie stippen-icoon.
    3. Tik op Taak verwijderen.
    4. Tik op de bevestiging Taak verwijderen.
Als je iOS-toestel iOS 13 of hoger gebruikt, heb je ook de optie om een taak te verwijderen met het context menu.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om een verwijderde taak te herstellen?

Nee, het is niet mogelijk om het verwijderen van een taak ongedaan te maken. Je kan echter wel een kopie van de taak importeren met een backup (deze functie is beschikbaar voor gebruikers met een Pro-abonnement).