Een project aanmaken

Business

Wanneer je aan iets werkt dat bestaat uit meer dan één enkele taak, dan is een project de beste manier om georganiseerd te blijven. Een nieuw project kan als volgt worden aangemaakt:

1. Klik in het menu links, naast Projecten, op het +-symbool.
  2. In het scherm Project toevoegen, typ je de naam van je nieuwe project.
  3. (Optioneel) Selecteer een andere projectkleur van het drop-down menu.
  4. (Optioneel) Als je snel toegang tot het project wil hebben, voeg het dan toe aan je favorieten.
  5. Klik op Toevoegen om het project aan te maken.
  6. (Optioneel) Je kan vervolgens op je project klikken en deze naar een nieuwe plek in je projectlijst slepen of deze in een subproject veranderen.
  1. Sleep de app-onderbalk naar boven op je scherm. Dit zal het menu openen.
  2. Tik op het +-symbool aan de rechterkant van Projecten.
  3. Typ de volledige naam van je nieuwe project.
  4. (Optioneel) Selecteer een andere projectkleur van het drop-down menu.
  5. (Optioneel) Om een nieuw project in een subproject te veranderen, tik je op het veld Hoofd en selecteer je het project waaronder je het nieuwe project wil plaatsen.
  6. (Optioneel) Om een nieuw project met iemand anders te delen, tik je op Medegebruikers en voer je een e-mail of een gebruikersnaam in, of nodig je een gebruiker van een ander gedeeld project uit.
  7. (Optioneel) Als je snel toegang tot het project wil hebben, tik je op het checkbox Favoriet om het aan je favorieten toe te voegen.
  8. Zodra je dit gedaan hebt, tik je op het vinkje-icoon rechts bovenin om het project aan te maken.
  1. In het hoofdmenu van Todoist, tik je op het +-symbool naast Projecten.
  2. Typ de volledige naam van je nieuwe project.
  3. Om je project een kleur te geven tik je op het veld Kleur.
  4. (Optioneel) Om het nieuwe project met iemand anders te delen, tik je op Gedeeld en voeg je vervolgens medegebruikers toe.
  5. (Optioneel) Om een nieuw project in een subproject te veranderen, tik je op het veld Hoofd en selecteer je het project waaronder je het nieuwe project wil plaatsen.
  6. Tik op Gereed rechts bovenin om het project aan te maken.
Wanneer je een project aanmaakt, kan je geen # / " ( ) | & ! of , in de naam van het project gebruiken. De enige speciale karakters die in projectnamen toegestaan worden zijn . _ en -.
Maak een vliegende start met je project door deze Snelle en gemakkelijke gids voor het voltooien van een project in Todoist te lezen.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn projecten sorteren?

Ja, je kan je projecten sorteren. Echter dien je dit handmatig te doen door met de muis over het project te bewegen en deze vervolgens naar de gewenste positie te slepen.