E-mails doorsturen naar Todoist

Business

Stuur e-mails eenvoudig door van elke e-mailclient naar Todoist om ze toe te voegen als taken of opmerkingen.

Doorsturen naar projecten

Je kunt e-mails omzetten in Todoist taken door ze naar een project door te sturen. De onderwerpregel wordt dan de taaknaam, en de tekst van de e-mail zal als opmerking worden toegevoegd. Alle bijlages die kleiner zijn dan 25MB zullen ook worden toegevoegd.

Het e-mailadres van een project ophalen

1. In de rechterbovenhoek van een project, klik op het web_three-dots.svgdrie stippen-icoon.
  2. Selecteer E-mail taken naar dit project.
  3. Klik op Naar klembord kopiëren naast het opgegeven e-mailadres.

Gebruik dit e-mailadres om e-mails naar het project door te sturen.

Het is momenteel niet mogelijk om het e-mailadres van een project op te halen via de iOS app. Je kunt in dit geval gebruik maken van de web app.
Het is momenteel niet mogelijk om het e-mailadres van een project op te halen via de Android app. Je kunt in dit geval gebruik maken van de web app.
Het is momenteel niet mogelijk om het e-mailadres van een project op te halen via de Windows 10 app. Je kunt in dit geval gebruik maken van de web app.

Je kunt ook deadlines, labels, prioriteitsniveaus en verantwoordelijke toevoegen direct vanuit je e-mail client. Het enige dat je hoeft te doen, is de informatie aan het onderwerp of de tekst van de e-mail toe te voegen:

Voeg een deadline (en tijd) toe

Om de taak direct in te plannen, voeg je een <datum deadline> toe. Bijvoorbeeld, <datum morgen><datum 12/22>, <datum om de dag>, en <datum elke laatste dag> worden allemaal ondersteund. Je kunt alle ondersteunde deadline en terugkerende deadline formats gebruiken.

Het woord datum is vereist voor het toevoegen van een deadline. Bijvoorbeeld, alleen <morgen> werkt niet, maar <datum morgen&gt wel.

Op dit moment worden deadlines in het Arabisch, traditioneel Chinees, Tsjechisch en Turks nog niet ondersteunt. We hopen deadlines in deze talen in de nabije toekomst wel te ondersteunen.

Labels toevoegen

Om een label toe te voegen, typ de @labelnaam. Bijvoorbeeld, @werk, @e-mail, of @5min.

Het prioriteitslevel instellen

Om een prioriteit toe te voege, typ simpelweg p1, p2, of p3.

Taken aan een medegebruiker toe te wijzen

Om de taak toe te wijzen wanneer je een e-mail doorstuurt naar een gedeeld project, typ +voornaamachternaam van de verantwoordelijke. Bijvoorbeeld, wanneer je samenwerkt aan een project met Amy Jones en je wilt de taak aan jaar toewijzen, voeg je simpelweg +AmyJones  toe.

Doorsturen als opmerking

Je kunt e-mails ook doorsturen naar Todoist als opmerkingen. Perfect voor wanneer je informatie wilt toevoegen aan een bestaande taak of project.

Hoe haal je het e-mailadres van een taak op

1. Klik op de taak om het taakoverzicht te openen.
  2. Klik op het web_three-dots.svgdrie stippen-icoon.
  3. Selecteer Voeg opmerkingen toe via e-mail.
  4. Klik op Naar klembord kopiëren naast het opgegeven e-mailadres.

Gebruik dit e-mailadres om e-mails naar de taak door te sturen.

Het is momenteel niet mogelijk om het e-mailadres van een taak op te halen via de iOS app. Je kunt in dit geval gebruik maken van de web app.
Het is momenteel niet mogelijk om het e-mailadres van een taak op te halen via de Android app. Je kunt in dit geval gebruik maken van de web app.
Het is momenteel niet mogelijk om het e-mailadres van een taak op te halen via de Windows 10 app. Je kunt in dit geval gebruik maken van de web app.