E-mails doorsturen naar Todoist

Business

Stuur e-mails eenvoudig door van elke e-mail client naar Todoist om ze toe te voegen als taken of opmerkingen.

Doorsturen naar projecten

Je kunt e-mails naar Todoist-taken omzetten door ze naar een project door te sturen. De onderwerpregel wordt dan de taaknaam, en de tekst van de e-mail zal als opmerking worden toegevoegd. Alle bijlages die kleiner zijn dan 25MB zullen ook worden toegevoegd.

Het e-mailadres van een project ophalen

1. Rechts bovenin in een project, klik je op het web_three-dots.svgdrie stippen-icoon.
  2. Selecteer Taken naar dit project e-mailen.
  3. Klik op Naar klembord kopiëren naast het opgegeven e-mailadres.

Gebruik dit e-mailadres om e-mails naar het project door te sturen.

Het is momenteel niet mogelijk om het e-mailadres van een project via de iOS-app op te halen. Je kunt in dit geval gebruik maken van de web-app.
Het is momenteel niet mogelijk om het e-mailadres van een project via de Android-app op te halen. Je kunt in dit geval gebruik maken van de web-app.

Je kunt ook deadlines, labels, prioriteitsniveaus en een verantwoordelijke toevoegen, direct vanuit je e-mail client. Het enige dat je hoeft te doen, is de informatie aan het onderwerp of de tekst van de e-mail toe te voegen:

Een deadline (en tijd) toevoegen

Om de taak direct in te plannen, voeg je <date datum> toe. Bijvoorbeeld, <date morgen>, <date 22/12>, <date om de dag>, en <date elke laatste dag> worden allemaal ondersteund. Je kan elke ondersteunde deadline of terugkerende deadline gebruiken.

Het woord date is vereist voor het toevoegen van een deadline. Bijvoorbeeld, alleen <morgen> werkt niet, maar <date morgen> wel.
Op dit moment worden deadlines in het Arabisch, het Tsjechisch en het Turks nog niet ondersteund. We hopen deadlines in deze talen in de nabije toekomst wel te ondersteunen.

Labels toevoegen

Om een label toe te voegen, typ je de @labelnaam. Bijvoorbeeld, @werk, @e-mail, of @5min.

Het prioriteitsniveau instellen

Om een prioriteit toe te voegen, typ je simpelweg p1, p2, of p3.

Taken aan een medegebruiker toewijzen

Om de taak toe te wijzen wanneer je een e-mail doorstuurt naar een gedeeld project, typ je +voornaamachternaam van de verantwoordelijke. Bijvoorbeeld, wanneer je samenwerkt aan een project met Amy Jones en je wil de taak aan haar toewijzen, dan voeg je simpelweg +AmyJones toe.

Doorsturen als opmerking

Je kunt e-mails ook doorsturen naar Todoist als opmerkingen. Perfect voor wanneer je informatie wilt toevoegen aan een bestaande taak of project.

Hoe je het e-mailadres van een taak ophaalt

1. Klik op de taak om het taakoverzicht te openen.
  2. Klik op het web_three-dots.svgdrie stippen-icoon.
  3. Selecteer Opmerkingen toevoegen via e-mail.
  4. Klik op Naar klembord kopiëren naast het opgegeven e-mailadres.

Gebruik dit e-mailadres om e-mails naar de taak door te sturen.

Het is momenteel niet mogelijk om het e-mailadres van een taak via de iOS-app op te halen. Je kunt in dit geval gebruik maken van de web-app.
Het is momenteel niet mogelijk om het e-mailadres van een taak via de Android-app op te halen. Je kunt in dit geval gebruik maken van de web-app.