E-mails doorsturen naar Todoist

Business

Stuur e-mails eenvoudig door van elke e-mailclient naar Todoist om ze toe te voegen als taken of opmerkingen. Zo werkt het:

Doorsturen naar projecten

Je kunt e-mails omzetten in Todoist taken door ze naar een project door te sturen. De onderwerpregel wordt dan de taaknaam, en de tekst van de e-mail zal als opmerking worden toegevoegd. Alle bijlages die kleiner zijn dan 25MB zullen ook worden toegevoegd.

Om het e-mailadres van een project te krijgen:

1. Ga naar de web app en open het project waar je een e-mail heen wilt sturen.
  2. Klik rechts bovenin op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer E-mail taken naar dit project.
  4. Klik op Naar klembord kopiëren naast het opgegeven e-mailadres.
  5. Stuur e-mails door naar dit adres.

Je kunt ook deadlines, labels, prioriteitsniveaus en verantwoordelijke toevoegen direct vanuit je e-mail client. Het enige dat je hoeft te doen, is de informatie aan het onderwerp of de tekst van de e-mail toe te voegen:

Deadlines

Om taken direct te plannen, voeg <date deadline> toe. Bijvoorbeeld, date morgen>,<date 12/01/2019>, <date elke andere dag>, en <date elke laatste dag> werken allemaal. Je kunt iedere ondersteunde deadlines en terugkerende deadline gebruiken.

Het woord date is vereist voor het toevoegen van een deadline. Bijvoorbeeld, alleen <morgen> werkt niet, maar <date morgen&gt wel.

Labels

Om een label toe te voegen, typ de @labelnaam. Bijvoorbeeld, @werk, @e-mail, of @5min.

Prioriteiten

Om een prioriteit toe te voege, typ simpelweg p1, p2, of p3.

Verantwoordelijke (alleen in gedeelde projecten)

Om de taak toe te wijzen, typ +voornaamachternaam van de verantwoordelijke. Bijvoorbeeld, wanneer je samenwerkt aan een project met Patrick Monster en je wilt de taak aan hem toewijzen, typ +PatrickMonster.

Als alsternatief kun je ook +PatrickM (voornaam een eerste letter achternaam) of +Monster (alleen achternaam) gebruiken.

Doorsturen als opmerking

Je kunt e-mails ook naar Todoist forwarden als opmerkingen. Dit is perfect voor wanneer je informatie aan bestaande taken of projecten wilt toevoegen.

1. In de web app klik je op het opmerkingen-icoon van de taak of het project waar je de e-mail naartoe wilt sturen.
  2. Klik op het e-mail icoon.
  3. Stuur e-mails door naar dit adres.