Verander je standaard startpagina

Business

Zorg dat je je meest belangrijke taken meteen in het oog springen bij het openen van Todoist door je startpagina in te stellen. De standaard startpagina is het Vandaag overzicht, maar je kunt het veranderen naar het overzicht dat het beste past bij je eigen manier van werken:

1. Klik op het tandwiel-icoonbovenin rechts in Todoist.
  2. Klik op Instellingen > Algemeen.
  3. Klik op de Startpagina drop-down.
  4. Selecteer een nieuwe startpagina. Je kunt een standaard overzicht selecteren, zoals Inbox of Komende 7 Dagen, of een van je projecten, labels, of filters.
  • Je kunt tevens een aangepaste zoekopdracht gebruiken voor je startpagina. Dit werkt hetzelfde als wanneer je een filter aanmaakt. Selecteer simpelweg Aangepaste zoekopdracht en vul je zoekopdracht hier in.
  1. Tik op het menu-icoon bovenin links in Todoist.
  2. Tik op Instellingen > Algemeen > Startpagina.
  3. Selecteer een nieuwe startpagina. Je kunt een standaard overzicht selecteren, zoals Inbox of Komende 7 Dagen, of een van je projecten, labels, of filters.
  4. Wanneer je deze startpagina ook wilt gebruiken op andere toestellen, selecteer dan Sync startpagina.
  1. In het hoofdmenu van Todoist, tik op het tandwiel-icoon rechtsboven.
  2. Tik op Algemeen > Startpagina.
  3. Selecteer een nieuwe startpagina. Je kunt een standaard overzicht selecteren, zoals Inbox of Komende 7 Dagen, of een van je projecten, labels, of filters.
  4. Wanneer je deze startpagina ook wilt gebruiken op andere toestellen, selecteer dan Sync startpagina.
  1. Klik linksboven in Todoist op het tandwiel-icoon.
  2. Klik op Algemeen aan de rechterkant.
  3. Klik op de Startpagina drop-down.
  4. Selecteer je nieuwe standaard startpagina. Je kunt een standaard overzicht zoals Inbox of Komende 7 Dagenselecteren, of een eigen project, label of filtergebruiken.