Aanmelden of afmelden voor Todoist e-mails

Business

Zorg dat je alleen e-mails ontvangt die voor jou van belang zijn door je e-mail voorkeuren aan te passen. Dit zijn de verschillende soorten e-mails die je van ons kunt ontvangen:

• Dagelijks overzicht: Bevat productiveit-statistieken en taken welke gepland zijn voor vandaag. Wordt elke ochtend verzonden.
  • Nieuwsbrief: Bevat nieuws over producten van het Todoist team. Meestal een keer per maand of minder verzonden.
  • Tips en Tricks: Productiviteit-tips. Wordt meestal één keer per maand verzonden.
  • Todoist Business: Bevat belangrijke informatie over jouw Todoist Business account.

Zo kun je jouw e-mail instellingen wijzigen

1. Klik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Open de Algemeen tab.
  4. Scroll naar beneden naar E-mails.
  5. Gebruik de drop-down menu's om te selecteren welke je e-mails je wilt ontvangen.
  1. Tik op het menu-icoon in de hoek links bovenin in Todoist.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Selecteer Notificaties.
  4. Tik op E-mails waarvoor ik ben aangemeld.
  5. Gebruik de checkboxes om te selecteren welke e-mails je wilt ontvangen.
  1. Tik op het tandwiel-icoon bovenin om Instellingen te openen.
  2. Tik op Notificaties.
  3. Tik op E-mails waarvoor ik ben aangemeld.
  4. Gebruik de schakelaar om te selecteren welke e-mails je wilt ontvangen.
Gedeelde projectnotificatie e-mails met activiteiten in je gedeelde projecten kun je aan of uitzetten in Notificaties instellingen.