Aanmelden of afmelden voor e-mails van Todoist

Business

Zorg dat je alleen e-mails ontvangt die voor jou van belang zijn door je e-mailvoorkeuren aan te passen. Dit zijn de verschillende soorten e-mails die je van ons kan ontvangen:

• Dagelijks overzicht: Bevat productiveitsstatistieken en taken die gepland zijn voor vandaag. Wordt elke ochtend verzonden.
  • Nieuwsbrief: Bevat nieuws over producten van het Todoist-team. Meestal een keer per maand of minder verzonden.
  • Tips en trucs: Productiviteit-tips. Wordt meestal één keer per maand verzonden.
  • Todoist Business: Belangrijke informatie over je Todoist Business-account.

Hoe je jouw e-mail instellingen kan wijzigen

1. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Open de tab Notificaties.
  4. Scroll naar beneden tot Todoist e-mails.
  5. Gebruik de schakelaars naast de e-mails om te selecteren welke je wil ontvangen.
  6. Selecteer Bijwerken.
  1. Swipe de onderbalk van de app naar boven om het menu te openen.
  2. Tik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek om Instellingen te openen.
  3. Selecteer Notificaties.
  4. Tik op E-mails waarvoor ik ben aangemeld.
  5. Gebruik de checkboxes om te selecteren welke e-mails je wil ontvangen.
  1. Tik op het tandwiel-icoon bovenin om Instellingen te openen.
  2. Tik op Notificaties.
  3. Tik op E-mails waarvoor ik ben aangemeld.
  4. Gebruik de schakelaar om te selecteren welke e-mails je wil ontvangen.
Om e-mails over de activiteit in je gedeelde projecten (niet meer) te ontvangen, ga je naar je notificaties-instellingen.