Verwijs een vriend(in) naar Todoist

Business

Georganiseerd blijven is moeilijk - daarom is het altijd fijn om wat hulp te krijgen. Dus als iemand in jouw leven een helpende hand kan gebruiken, verwijs ze dan naar Todoist! Ze ontvangen vervolgens twee maanden gratis Todoist Premium ... en je kunt zelf ook twee maanden gratis verdienen wanneer ze besluiten om een Todoist Premium abonnement aan te schaffen.

Kom ik in aanmerking om deel te nemen?

Je komt in aanmerking als je een gratis versie van Todoist gebruikt of Todoist Premium abonnement hebt. Je kunt iemand vervolgens verwijzen naar Todoist waardoor ze een gratis proefperiode van twee maanden Premium ontvangen. Als ze vervolgens zelf een Premium abonnement aanschaffen ontvang jij een beloning van twee gratis maanden Premium.

Komt de persoon die ik naar Todoist verwijs in aanmerking om deel te nemen?

De enige kwalificatie voor de persoon die je doorverwijst is dat zij in het verleden nooit een Todoist Premium of Todoist Business abonnement hebben aangeschaft.

Helaas kunnen Todoist Business-gebruikers op dit moment alleen deelnemen door eerst te converteren naar Todoist Premium. Lees de FAQ hieronder door voor instructies terwijl we werken aan een eenvoudigere oplossing voor Business gebruikers.

Hoe werkt het?

Deel simpelweg je verwijzingslink met iemand, zodra ze op je link klikken en zich vervolgens aanmelden of inloggen, ontvangen ze twee gratis maanden Todoist Premium.

Voor elke verwezen persoon die Premium aanschaft ontvang je een beloning van twee gratis maanden Premium.

Hoe gebruik ik todoist.com/refer?

1. Bezoek todoist.com/refer om jouw unieke verwijzingslink op te halen.
    • Wanneer je nog niet ingelogd bent zul je eerst worden gevraagd om in te loggen of je aan te melden voor Todoist.
  2. Deel je verwijzingslink met iemand via e-mail, Twitter, Facebook, Messenger of WhatsApp.
  3. Zodra iemand je link bezoekt, ontvangen ze hun twee gratis maanden Todoist Premium.
  4. Als ze Todoist Premium, tijdens of na de proefperiode, aanschaffen ontvang je een beloning van twee maanden Todoist Premium. Wanneer dit gebeurt zal je hiervan op de hoogte worden gesteld per e-mail.
  5. Je beloning wordt automatisch toegepast op je account.

FAQ

V: Ik ben gebruik de gratis versie van Todoist, hoe zal mijn beloning toegepast worden?

A: Je beloning van twee maanden gratis Premium wordt automatisch toegepast op je account.

Als je in de tussentijd geen extra beloningen verdient of wanneer je geen Premium abonnement aanschaft wordt je account na twee maanden automatisch teruggezet naar de gratis versie.

V: Ik heb al een Premium abonnement en ik heb me ingeschreven via het web, hoe wordt mijn beloning toegepast?

A: De beloning van twee maanden gratis Premium wordt automatisch toegevoegd aan je bestaande Premium-tijd.

V: Ontvang ik nog steeds de beloning van twee maanden Premium waneer de persoon die ik heb verwezen naar Todoist een maandelijks abonnement aanschaft?

A: Nee, helaas is het alleen mogelijk om beloningen te ontvangen wanneer de verwezen persoon een jaarlijks abonnement aanschaft.

V: Ik heb al een Premium abonnement dat ik heb aangeschaft via een app-store (bijv. Apple's App Store, Google Play Store, etc.). Hoe wordt mijn beloning toegepast?

A: Als je abonnement op Todoist Premium via een app store hebt, wordt de beloning automatisch toegepast op je account.

App stores zullen dit krediet echter niet kunnen detecteren wat betekent dat je de automatische verlenging moet uitschakelen om je tegoed te kunnen gebruiken door deze instructies te volgen. Zodra je dit hebt gedaan kun je de maanden Premium die je hebt verdiend via het verwijzingsprogramma gaan gebruiken.

Nadat je je Premium beloningen hebt opgebruikt zul je je abonnement weer voortzetten door handmatig te upgraden via de app store.

V: Ik ben een Todoist Business gebruiker, kan ik deelnemen aan het verwijzingsprogramma?

A: Nee, helaas kunnen Todoist Business gebruikers op dit moment niet deelnemen vanwege de manier waarop het verwijzingskrediet wordt toegepast. We hopen in de toekomst een alternatief te bieden voor Business gebruikers.

Als je een Business gebruiker bent en je wilt deelnemen aan ons verwijzingsprogramma, kunt je je Business abonnement wijzigen naar Premium door je huidige Business abonnement op te zeggen (je resterende Business tegoed wordt automatisch omgezet naar Premium-tijd). Neem contact op met ons support team als je problemen ondervindt bij het overstappen.

V: Hoeveel mensen kan ik doorverwijzen?

A: Je kunt een onbeperkt aantal mensen doorverwijzen.

V: Hoeveel beloningen kan ik verdienen?

A: Je kunt 1 beloning verdienen voor elke verwezen persoon die een jaarlijks abonnement op Todoist Premium aanschaft, met een maximum van 6 beloningen per rollende periode van 365 dagen.

Bijvoorbeeld, als je 100 mensen doorverwijst naar Todoist en 10 van hen uiteindelijk een jaarlijks Premium-abonnement aanschaffen, ontvang je in totaal 6 beloningen gelijk aan 12 maanden Premium. De resterende 4 beloningen worden niet toegepast en worden niet doorgeschoven naar volgend jaar.

V: Wat gebeurt er als ik heb heb verwezen die vervolgens een jaarlijks abonnement op Premium heeft aangeschaft, maar ik hiervoor nooit een beloning heb ontvangen?

A: Geen probleem - neem contact op met ons support team en geef ons het e-mailadres dat is verbonden met je Todoist account. Vermeld in de e-mail het e-mailadres van de persoon die je hebt doorverwezen, zodat we zijn of haar verwijzing in ons systeem kunnen controleren.

V: Ik zie dat het verwijzingsprogramma alleen in Engels beschikbaar is. Kan ik wel gewoon deelnemen?

A: Absoluut! De meeste elementen van het verwijzingsprogramma zijn op dit moment alleen beschikbaar in het Engels maar je kunt uiteraard gewoon deelnemen. We doen ons best om het programma zo snel mogelijk in meer talen beschikbaar te maken.

Door deel te nemen aan ons verwijzingsprogramma, ga je akkoord met deze Algemene voorwaarden.