Voeg een project, label of filter toe aan je favorieten

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

Onderscheidt je belangrijkste taken van de rest door projecten, labels en filters aan je favorieten toe te voegen.

HC_-_Favorite_a_project__small_.gif

Alle Todoist gebruikers kunnen projecten aan hun favorieten toevoegen maar alleen  Todoist Premium of Todoist Business gebruikers kunnen labels of filters toevoegen aan hun favorieten.

Dit is hoe het werkt:

  1. Klik met de rechtermuisknop op het project, label of de filter die je aan je favorieten wilt toevoegen.
  2. Selecteer Toevoegen aan favorieten in het drop-down menu.
  3. Je project, label of filter zal in het navigatie-dashboard verschijnen.

HC_-_Favorite_a_project__large_.gif

  1. Klik op het menu-icoon links bovenaan in Todoist.
  2. Kies welk item je aan je favorieten wilt toevoegen:
    1. Voor het toevoegen van een project, onderaan je projectlijst, tik op Projecten beheren.
    2. Voor het toevoegen van een label: onderaan je labellijst, tik op Labels beheren.
    3. Voor het toevoegen van een filter: onderaan je filterlijst, tik op Filters beheren.
  3. Tik op hethart-icoon naast het project, label of filter dat je wilt toevoegen aan je favorieten.
  4. Je project, label of filter zal in het navigatie-dashboard verschijnen.

HC_-_Android_-_Favorite_project__small_.png

  1. Swipe naar rechts over de naam van het project, label of de filter die je aan je favorieten wilt toevoegen.
  2. Tik op het hart-icoon.
  3. Je project, label of filter zal in het navigatie-dashboard verschijnen.

HC_-_iOS_-_Favorite_project__small_.png

    1. Klik met de rechtermuisknop op het project, label of de filter die je aan je favorieten wilt toevoegen.
    2. Selecteer Toevoegen aan favorieten in het drop-down menu.
    3. Je project, label of filter zal in het navigatie-dashboard verschijnen.
Win10favourites.gif

Verberg een project, label of filter van je favorieten

Je kunt je project, label of filter verbergen van je favorieten wanneer nodig.

HC_-_Unfavorite_a_project__large_.gif

  1. Klik met de rechtermuisknop op het project, label of de filter die je van je favorieten wilt verwijderen.
  2. Selecteer Verbergen van favorieten uit het drop-down menu.
  1. Klik op het menu-icoon links bovenaan in Todoist.
  2. Kies het item dat je van je favorieten wilt verwijderen:
    1. Om een project te verwijderen: onderaan je projectlijst, tik op Projecten beheren.
    2. Om een label te verwijderen: onderaan je labellijst, tik op Labels beheren.
    3. Om een filter te verwijderen, onderaan je filterlijst, tik op Filters beheren.
  3. Tik op het rode hart naast het project, label of filter die je van je favorieten wilt verbergen. De kleur zal worden gewijzigd naar grijs, wat aangeeft dat het niet langer tot je favorieten behoort.
  1. Swipe naar rechts over de naam van het project, label of de filter die je van je favorieten wilt verwijderen.
  2. Tik op het hart-icoon.
  1. Klik met de rechtermuisknop op het project, label of de filter die je van je favorieten wilt verwijderen.
  2. Selecteer Verbergen van favorieten uit het drop-down menu.

Veelgestelde vragen

V: Kan ik individuele taken toevoegen aan mijn favorieten?

A: Nee, je kunt alleen projecten, filters of labels toevoegen aan je favorieten.

V: Wanneer ik een favoriet toevoeg via de Web app, zie ik deze dan ook op mijn telefoon? Synchroniseren favorieten op al je toestellen?

A: Ja, je favorieten zullen synchroniseren op al je toestellen.

V: Kan ik favorieten opnieuw herschikken?

A: Ja, maar alleen binnen elke categorie van projecten, labels en filters.

Favorieten worden weergegeven in dezelfde volgorde die voorkomt in je projecten, labels en filter lijsten. Wanneer je bijvoorbeeld een project bovenaan je favorieten wilt plaatsen, kun je dit doen project door middel van de drag & drop functie (Web, macOS, Windows) of door erop te tikken en vervolgens naar de bovenkant van je Projectlijst te slepen (Android, iOS). Het project komt vervolgens bovenaan te staan in het project gedeelte van je favorieten.

Het is echter niet mogelijk om de volgorde waarin de favorieten categorieën voorkomen te veranderen: eerst projecten, vervolgens labels en filters als laatst in de lijst.

V: Is mijn project, label of filter nog steeds toegankelijk vanaf de originele locatie wanneer ik deze toevoeg aan favorieten?

A: Ja.

Wanneer je een project, label of filter toevoegt aan je favorieten wordt er niets  verplaatst: Er wordt een nieuwe snelkoppeling aangemaakt naar het project, label of filter in je navigatie-dashboard. Je kunt altijd nog toegang krijgen tot het origineel.

Hetzelfde geldt voor wanneer je iets verbergt van je favorieten: niets wordt verplaatst of verwijderd, alleen de link in je navigatie-dashboard is verborgen.